26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Μουρίνιο: “Ημουν κορυφαίο ballboy”

By on 11 Μαΐου, 2019 0 527 Views

Συνέντευξη στο RT παραχώρησε ο Ζοζέ Μουρίνιο και μεταξύ άλλων σχολίασε τη φάση που ο 14χρονος ballboy, Κανονίερ έδωσε γρήγορα τη μπάλα στον Αλεξάντερ – Άρνολντ και ο δεύτερος εκτέλεσε το κόρνερ πανέξυπνα με αποτέλεσμα ο Ορίγκι να γράψει το 4-0 και η Λίβερπουλ να προκριθεί στον τελικό του Champions League.

O “Μου”, λοιπόν, στη συνέντευξή του είπε ότι στα νιάτα του υπήρξε και ο ίδιος σπουδαίο ballboy που ήξερε που να δώσει τη μπάλα και πότε. “Ήμουν κορυφαίο ballboy, κορυφαίο. Ήξερα που ήθελε ο κάθε παίκτης την μπάλα για το κόρνερ κι έτσι δεν χρειαζόταν καν να ακουμπήσουν την μπάλα. Ήξερα ότι ο τάδε παίκτης της ομάδας μου θέλει την μπάλα σ’αυτό το σημείο στο ημικύκλιο του κόρνερ, ήξερα ότι ο άλλος επειδή είναι αριστεροπόδαρος τη θέλει αλλού”.

Ο Πορτογάλος σημείωσε, μάλιστα, ότι τα μεγάλα κλαμπ κοιτούν όλες τις λεπτομέρειες, τα πάντα είναι σημαντικά, ενώ συνέχισε αναφερόμενος στον 14χρονο Κανονίερ, για τον οποίο δεν γνώριζε ότι ανήκει στις ακαδημίες των “Κόκκινων”, χαρακτηρίζοντάς τον έξυπνο γιατί ήξερε τι να κάνει. Τα ίδια και για τον Αλεξάντερ – Άρνολντ για τον οποίο σημείωσε ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του και την πίεση εκείνης της στιγμής είχε τη δυνατότητα να βλέπει καθαρά τι συμβαίνει γύρω του.

S