Ενοικιαζόμενα δωμάτια Malindi Rooms – Πόρτο Χέλι

Το συγκρότημα Malindi Rooms βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι της Πελοποννήσου, πάνω στην παραλία της Βερβερούδας.

Τα καταλύματα παρέχουν δωρεάν WiFi, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, διαθέτουν βεράντα με θέα στη θάλασσα και στη λίμνη, μικρή κουζίνα με ψυγείο, τηλεόραση, air condition, ιδιωτικό μπάνιο με δύο μονόκλινα ή ένα δίκλινο κρεβάτι. Επίσης, το συγκρότημα παρέχει κήπο δύο στρεμμάτων, όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν ανενόχλητα δίπλα στη θάλασσα. Οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να παραγγείλουν το πρωινό τους καθώς και να κάνουν μπάρμπεκιου στον κήπο του καταλύματος.

Από το συγκρότημα οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μονοήμερες αποδράσεις στο Πόρτο Χέλι, στις Σπέτσες (5 χλμ.), στην Ερμιόνη (8 χλμ.) στην Ύδρα (15 χλμ.), στην πόλη του Ναυπλίου (55 χλμ.), στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών (55 χλμ.), στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (55 χλμ.) και στο νησί το Πόρου (60 χλμ.).

Το συγκρότημα Malindi Rooms βρίσκεται κοντά σε πολλές παραλίες, σε θαλάσσια σπορ και από το θερινό σινεμά στο Πόρτο Χελι. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα για τους μεγάλους και για τους μικρούς να κανονίσουν να κάνουν μαθήματα ιππασίας κοντά στο συγκρότημα, αλλά και να πάνε για ψάρεμα, στη λίμνη που απέχει μόλις 50 μέτρα.

Επικοινωνία:

Περιοχή: Παραλία Βερβερούδας, Πόρτο Χέλι, 21061

Τηλ.: +306972318808

Email: deniserousely@yahoo.gr

Site: portohelimrooms.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store