Γεμάτο τεχνολογία το νέο Kia Sorento

Πριν λίγες μέρες είδαμε την τελική μορφή του νέου Kia Sorento, αρκετά πριν το επίσημο ντεμπούτο που είναι προγραμματισμένο για τις 3 Μαρτίου. Σήμερα οι Κορεάτες μας δίνουν μια πολύ καλή ιδέα της καμπίνας των επιβατών.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Kia XCeed 1.4 T-GDi 140 hp (+video)

Όπως φαίνεται στα επίσημα teaser της Kia, η 4η γενιά Sorento εμφανίζεται πιο πολυτελής και high tech από ποτέ. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η μακρόστενη οθόνη αφής των 10,25 ιντσών συναγωνίζονται σε αισθητική προσέλκυση οφθαλμών το διπλό ταμπλό, αλλά και τις δερμάτινες επενδύσεις που φαίνεται να το συνθέτουν, αν κρίνουμε από τις ραφές που διακρίνονται. Λεβιές ταχυτήτων δεν υπάρχει, με τη λειτουργία του αυτόματου κιβωτίου να αναλαμβάνει ένας περιστροφικός διακόπτης. Επίσης, χαρακτηριστική είναι η μικρή παρουσία διακοπτών αφήνοντας τον έλεγχο στα χειριστήρια αφής.

Διαβάστε επίσης: Πόσο κάνει το Hyundai Santa Fe των 280 ίππων;

Κάτω από το καπό δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση για το τι θα δούμε, όμως το The Korean Car Blog αναφέρει πως ο 1.6 T-GDI (που γνωρίζουμε από τα Hyundai Tucson και Kia Sportage) θα προσφέρεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, αλλά και σε ήπια υβριδική μορφή. Μαζί του και ένας 2.4λτ. ατμοσφαιρικός, αλλά και ο ντίζελ των 2.2 λίτρων – αμφότερα γνωστά μοτέρ από το Hyundai Santa Fe. Για περισσότερα, υπομονή μέχρι τις 3 Μαρτίου.

Get it on Google Play Download on the App Store