Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου είναι μια ευκαιρία για όλες τις ομάδες να βελτιώσουν πράγματα σχετικά με τις αδυναμίες τους, το πλάνο τους, αλλά και τον σχεδιασμό τους...

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε για περίπου μία ώρα απέναντι στον Ατρόμητο, αλλά η δυναμική του "Καραϊσκάκης" του έδωσε ακόμη ένα τρίποντο, 15ο συνεχόμενο από πέρυσι στο πρωτάθλημα, και παρέμεινε μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν δώσει είκοσι παιχνίδια από το ξεκίνημα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι λογικό να υπάρχει κόπωση στην ομάδα. Αυτό φαίνεται σε παίκτες - κλειδιά που έχουν αγωνιστεί περισσότερο και οι επιλογές τους σε κάποιες περιπτώσεις στον αγωνιστικό χώρο είναι λανθασμένες.

Στον τελευταίο αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έδιναν την εντύπωση ότι, ενώ οι κινήσεις τους ήταν σωστές, τις έκαναν με μικρότερη ένταση απ' αυτή που χρειαζόταν για να δώσει αποτέλεσμα. Όταν, λοιπόν, η τελική πάσα είναι κατώτερη των αναγκών, υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, κάτι που πρέπει να λύσει η ομάδα του Μαρτίνς ώστε να μην χάνει βαθμούς, ενώ είναι φανερά καλύτερη του αντιπάλου της. Η διακοπή δίνει ευκαιρία για ξεκούραση, αν και αυτό είναι σχετικό για τον Ολυμπιακό, καθώς έχει πολλούς διεθνείς...

Ο ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός αντίπαλος των "Πειραιωτών" για τον φετινό τίτλο. Το δείχνει η δυναμική του, αλλά και η αποτελεσματικότητά του, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Οι νταμπλούχοι καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο παραμένοντας αήττητοι από τον Μάρτιο του 2018!

Τελευταίο αυτό που κρατούσε ο Παναθηναϊκός για πολλά χρόνια: των συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων όπου οι παίκτες του σκόραραν (29). Η συγκεκριμένη επίδοση ανήκει πλέον στους "Θεσσαλονικείς", οι οποίοι έχουν βρει δίχτυα σε 30 σερί αγώνες πρωταθλήματος μακριά από την έδρα τους! Η τελευταία φορά που δεν σκόραραν ήταν τον Νοέμβριο του 2017 κόντρα στην ΑΕΚ (1-0) στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Στον ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέιρα έχει καταφέρει να βρει η ομάδα του τον... χαμένο της ρυθμό και να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Ο "Δικέφαλος" έχει στο πλάνο του δύο "μετεγγραφές" για ακόμη περισσότερη ενίσχυσή του...

Μια μαχαιριά στο γόητρο της ΑΕΚ ήταν η ήττα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η "Ένωση" κόντρα σ' έναν ακόμη δυνατό αντίπαλο μετρήθηκε, ζυγίστηκε και φάνηκε ελλιπής.

Στην ΠΑΕ δεν τους άρεσε ο τρόπος με τον οποίο δούλευε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ένας προπονητής που κατέστησε τον σύλλογο πρωταθλητή ύστερα από 24 χρόνια! Προτίμησαν τον Καρντόσο και σήμερα έχουν ξεμείνει με τον Κωστένογλου. Ο Μελισσανίδης και κυρίως ο Λυμπερόπουλος, αντί να επενδύσουν στην ουσία του πράγματος, έψαξαν να βρουν κάτι διαφορετικό υιοθετώντας αντιποδοσφαιρικές ιδέες!

Αφού, λοιπόν, η ομάδα έγινε άνω - κάτω από τις επιλογές του Καρντόσο, τώρα έφτασε στο σημείο να διαλύεται ακόμη και όταν όλα λειτουργούν υπέρ της! Ο Ίλια Ίβιτς εδώ και αρκετό καιρό ψάχνει προπονητή και παίκτες ώστε η ΑΕΚ ν' αλλάξει κατεύθυνση...

Στον Παναθηναϊκό η επιτυχία του στο Ολυμπιακό Στάδιο μπορεί να λειτουργήσει ως... καύσιμο μέχρι τέλους. Το "ντεπόζιτο" γέμισε. Αν οι παίκτες του και το τεχνικό τιμ δουλέψουν σωστά, μπορούν να κοιτάξουν μόνο μπροστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL