Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.5°C17.6°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
12 °C
10.8°C13.7°C
3 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.9°C15.5°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.8°C17.5°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.0°C
0 BF 81%
Καταγγελία ΣΕΚ / Καταγγελία ΣΕΚ: Προσήγαγαν και έγδυσαν αφισοκολλητές στο Κερατσίνι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καταγγελία ΣΕΚ / Καταγγελία ΣΕΚ: Προσήγαγαν και έγδυσαν αφισοκολλητές στο Κερατσίνι

Μετά την καταγγελία για δημόσιο ξεγύμνωμα και σεξουαλικές απειλές σε συλληφθέντα στα Εξάρχεια την προηγούμενη εβδομάδα ήλθε χθες στο φως καταγγελία του ΣΕΚ που έχει να κάνει με προσαγωγή και ξεγύμνωμα αφισοκολλητών μελών του ΣΕΚ μέσα σε αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η προσαγωγή έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου για “εξακρίβωση στοιχείων” την ώρα που κολλούσαν αφίσες για την πορεία του Πολυτεχνείου.

"Όχι μόνο τους κράτησαν για πάνω από τρεις ώρες, αλλά προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο με ολική αφαίρεση των ρούχων τους! Η έκκληση του δικηγόρου Θ. Καμπαγιάννη και των δημοτικών συμβούλων Θ. Διαβολάκη, Κ. Θωίδου, Π. Κωνσταντίνου και άλλων να επισπευσθεί η διαδικασία λόγω του προβλήματος υπέρτασης του ενός έπεσε σε ώτα μη ακουόντων. Μόλις το περασμένο Σάββατο στο Μαρούσι η ΕΛ.ΑΣ. προσήγαγε πάλι μέλη του ΣΕΚ διότι διακινούσαν την εφημερίδα ‘Εργατική Αλληλεγγύη’ και μοίραζαν προκηρύξεις για το Πολυτεχνείο" σημειώνει το ΣΕΚ και επισημαίνει ότι η ΕΛ.ΑΣ. κλιμακώνει την καταστολή με χυδαιότητα.

"Η πάταξη των ‘εστιών ανομίας’ από την ΕΛ.ΑΣ. πέρασε από τα Εξάρχεια και την εκκένωση των καταλήψεων στέγης προσφύγων στις εισβολές των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ και τώρα επιχειρεί να επιτηρήσει τη μαζική πολιτική δράση της Αριστεράς στους δρόμους" τονίζουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL