Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.6°C17.4°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
9.7°C13.8°C
2 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
11.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.4°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.9°C
0 BF 76%
Ν.Ε. Δυτικής Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζουμε την επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ. στο Χαϊδάρι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν.Ε. Δυτικής Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζουμε την επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ. στο Χαϊδάρι

Σημειώνει ότι «Τα εντεινόμενα φαινόμενα πολιτικής βίας προκαλούν έντονο προβληματισμό, μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω και θυμίζουν άλλες εποχές.»

Παράλληλα επισημαίνει «Η αριστερά που έχει υποστεί διαχρονικά το κυνήγι του επίσημου αλλά και του ανεπίσημου παρακράτους ήταν και είναι υπέρμαχος της νομιμότητας και της δημοκρατικής πολιτικής αντιπαράθεσης.

Αυτό επιδιώκουμε και θα το επιβάλουμε σε κάθε έναν που θέλει να προκαλέσει διχασμούς, προβοκατόρικες εντάσεις και βίαιες αντιπαραθέσεις.»

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τη θλιβερή επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ. στο Χαϊδάρι. Τα εντεινόμενα φαινόμενα πολιτικής βίας προκαλούν έντονο προβληματισμό, μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω και θυμίζουν άλλες εποχές. Η αριστερά που έχει υποστεί διαχρονικά το κυνήγι του επίσημου αλλά και του ανεπίσημου παρακράτους ήταν και είναι υπέρμαχος της νομιμότητας και της δημοκρατικής πολιτικής αντιπαράθεσης. Αυτό επιδιώκουμε και θα το επιβάλουμε σε κάθε έναν που θέλει να προκαλέσει διχασμούς, προβοκατόρικες εντάσεις και βίαιες αντιπαραθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL