Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Λοιδορεί άνεργους γονείς ο Άρης για την λιποθυμία της μαθήτριας στον Πύργο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Λοιδορεί άνεργους γονείς ο Άρης για την λιποθυμία της μαθήτριας στον Πύργο (Video)

Έντονα και με ιδιαίτερο κυνισμό και αποκρουστικό αντικοινωνισμό για το γεγονός ότι μαθήτρια λιποθύμησε από την πείνα έφτασε στο σημείο να μιλά για «συριζαϊκές ειδήσεις» και λοιδωρόντας τους γονείς που άφησαν το παιδί τους νηστικό για τον ΕΝΦΙΑ κάλεσε να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές την διαπόμπευση που γίνεται μέσω των σχολίων στο Πρώτο Θέμα.

«Ξεκίνησε η φάμπρικα με τις λιποθυμίες;» αναρωτήθηκε με απίστευτο κυνισμό και ειρωνεύτηκε το γονιό που ανακάλυψε τάχα σήμερα τον ΕΝΦΙΑ.

https://www.dailymotion.com/embed/video/x7rh0h6

O δημοσιογράφος της εκπομπής συναινούσε με τον καλεσμένο του γιατί «δεν είχε εξαφανιστεί» ο ΕΝΦΙΑ επί ΣΥΡΙΖΑ. Που μπορεί να μην είχε σε συνθήκες μνημονίου αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είχε νομοθετήσει την μείωσή του και όχι όπως καπηλεύεται σήμερα η Ν.Δ. που έκανε το νόμο οριζόντιο και άρα δυσανάλογα βαρύτερο για τους ασθενέστερους.

Να σημειωθεί ότι η είδηση αναδείχθηκε από επιστολή του άνεργου πατέρα που κατήγγειλε ότι πρέπει να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ ακόμα και οι άνεργοι για την πρώτη τους κατοικία. Η μαθήτρια  Γυμνασίου λιποθύμησε από την πείνα μέσα στη μέση του δρόμου στον Πύργο.

Οι άνεργοι γονείς της κοπέλας είχαν ξοδέψει τα ελάχιστα χρήματα  που ήταν για το φαγητό τα για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, με αποτέλεσμα το κορίτσι να μην έχει φάει, σύμφωνα με το δημοσίευμα του patrisnews.gr.

Η επιστολή του πατέρα της μαθήτριας

«Είναι απαράδεκτο να είμαστε στην οικογένεια και οι δυο γονείς άνεργοι και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία που έχουμε και να είναι ημιτελής και άλλους φόρους που δεν μας αναλογούν», αναφέρεται σε σχετική επιστολή που έγραψαν οι γονείς του κοριτσιού.

«Δεν πάει άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μας, ξεφτιλιστήκαμε ακόμα και στα παιδιά μας που δεν μπορούμε ούτε τα απαραίτητα να τους προσφέρουμε. Για το λόγο αυτό ζητάμε να κάνετε μια υπηρεσία αλληλεγγύης για να εξετάσει τους ανέργους που έχουν μόνιμη κατοικία να μην πληρώνουν και να μην τους βάζουν στην ίδια μοίρα με τα κοράκια που εκμεταλλεύονται και παίρνουν νοίκια από τα σπίτια που έχουν».

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL