Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.2°C18.5°C
3 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.8°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.4°C16.6°C
4 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.9°C17.7°C
3 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
2 BF 67%
ΣΥΡΙΖΑ Χίου: Η αλαζονεία της Ν.Δ. ότι τα ξέρει όλα γκρεμίστηκε σαν χάρτινος πύργος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: Η αλαζονεία της Ν.Δ. ότι τα ξέρει όλα γκρεμίστηκε σαν χάρτινος πύργος

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου:

Ενημερωθήκαμε από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου ,ότι αποφάσισε τελικά εν μέσω πανδημίας του κορωνοιού, την αύξηση των θέσεων του προγράμματος «ΕΣΤΙΑ».

Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ είναι το πρόγραμμα φιλοξενίας αιτούντων άσυλο ή αναγνωρισμένων προσφύγων σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα.  Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας έως τις 23 Μαρτίου, είχαν δημιουργηθεί 25.519 θέσεις φιλοξενίας σε όλη τη χώρα.

Έστω και με καθυστέρηση 9 μηνών ,στους οποίους  ζητούσαμε από την πρώτη στιγμή, την αποσυμφόρηση των νησιών ως το πρώτο αναγκαίο μέτρο για την διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού, ο κ. Μηταράκης  αντιλήφθηκε  την υγειονομική βόμβα που ελλοχεύετε,  από  τον κίνδυνο κρούσματος στα υπερφορτωμένα και με απαράδεκτες συνθήκες κέντρα στα νησιά μας

Προτεραιότητα, βέβαια όλο αυτό το διάστημα πέραν του μηδενικού σχεδιασμού, ήταν να μην στενοχωρηθούν οι αιρετοί της ΝΔ στην ενδοχώρα.

Έστω και πολύ καθυστερημένα και αναγκαστικά, είναι θετική η προσγείωση στην πραγματικότητα του Κ. Μηταράκη και η έμμεση παραδοχή αλλά σίγουρη δικαίωση ,ότι αν είχε συνεχισθεί το ήδη δρομολογημένο και σχεδιασμένο έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είχαμε βρεθεί μπροστά σε αυτή την κατάσταση.

Αποδεικνύεται, ότι οι αδιέξοδες πολιτικές της ΝΔ και περισσότερο η αλαζονεία, ότι γνωρίζουν τα πάντα ,γιατί είναι οι «άριστοι», γκρεμίζεται ως χάρτινος πύργος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL