Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
Χρίσμα στον Καμπόσο από Βορίδη!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρίσμα στον Καμπόσο από Βορίδη!

Σάλο στην Αργολίδα και δυσφορία στην Πειραιώς μαθαίνουμε ότι έχει προκαλέσει η επιλογή του Μάκη Βορίδη να χρίσει ως υποψήφιο δήμαρχο της Ν.Δ. στο Άργος τον Δημήτρη Καμπόσο, ο οποίος έχει διαγραφεί για αντισημιτικά σχόλια. Ο Μ. Βορίδης πήγε σε εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης στο Λυγουριό και δήλωσε πως «το Άργος έχει δήμαρχο, τον Δημήτρη Καμπόσο»...

Η παρέμβαση Βορίδη θεωρήθηκε προβληματική αφενός επειδή είναι αρμόδιος για την Αργολίδα και επομένως εμφανίζεται να μοιράζει χρίσματα εκ μέρους της Ν.Δ., αφετέρου επειδή ο Καμπόσος διαγράφηκε όταν προχώρησε σε αντισημιτικά σχόλια: «Εμείς επειδή δεν φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι», έλεγε. Επίσης είχε αποκαλέσει «προδότη» τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη όταν του επιτέθηκε και τον χτύπησε ακροδεξιά ομάδα.

Το ερώτημα είναι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανεχτεί να στηρίξει ένα αντισημίτη δήμαρχο και να «καταπιεί» τη διαγραφή που εκείνος επέβαλλε. Εκτός αν σχεδιάζει μέσω του Μ. Βορίδη να στηρίξει υπογείως τον Δ. Καμπόσο για να μην χάσει το ακροδεξιό ακροατήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL