Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Η προοδευτική Καλλιθέα χαιρετίζει τη μεγάλη συνάντηση της Προοδευτικής Συμμαχίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η προοδευτική Καλλιθέα χαιρετίζει τη μεγάλη συνάντηση της Προοδευτικής Συμμαχίας

Του Θοδωρή Ψαλιδόπουλου

Η Καλλιθέα συντάσσεται

Οι δημοκρατικές προοδευτικές δυνάμεις της Καλλιθέας χαιρετίζουν τη συνάντηση της Προοδευτικής Συμμαχίας, με αφορμή τη μεγάλη εκδήλωση το προσεχές Σάββατο 6 Απριλίου 2019, εν όψει των Ευρωεκλογών. Συντασσόμαστε υπέρ ενός ισχυρού μετώπου εναντίον της ακροδεξιάς και του φασισμού, είμαστε με το μέρος ενός δυναμικού αναχώματος στις νεοφιλελεύθερες  πολιτικές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Καλλιθέα  ενώνεται και ενώνει

Παράλληλα με την μεγάλη αυτή πανελλαδική προσπάθεια, στην Καλλιθέα, ο προοδευτικός χώρος με δημοκρατικές διαδικασίες και δημιουργική διαβούλευση έδωσε την απάντησή του με την δημιουργία του αυτοδιοικητικού συνδυασμού «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ». Όραμά μας η Καλλιθέα να ξαναπιάσει το νήμα της προόδου, να τελειώσει με τις πελατειακές σχέσεις, την σπατάλη και την κακοδιαχείριση του δήμου προς όφελος λίγων.  Αφήνουμε, πίσω αυτά που μας χωρίζουν, προτάσσουμε τις αξίες και τις ιδέες που μας ενώνουν.

Το κάλεσμα ανοικτό και επιτακτικό

Καλούμε όλες και όλους όσοι κατανοούν το διακύβευμα για την πόλη και τον τόπο μας, με γνήσιο ενδιαφέρον και επιθυμία για αγώνα και προσφορά, να αφήσουν προσωπικές φιλοδοξίες και προεκλογικούς ελιγμούς και να πάρουν θέση με την συμμετοχή και την σύμπραξή στην «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ», την μοναδική ουσιαστική, ελπιδοφόρα και σύντομα νικηφόρα επιλογή του προοδευτικού χώρου στην πόλη μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL