Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
Απάντηση από το Περιστέρι...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Απάντηση από το Περιστέρι...

Την τιμητική του θα έχει σήμερα το Περιστέρι καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, στις 7.30 μ.μ. (ΚΥΒΕ Εθνάρχου Μακαρίου 1), με θέμα "Για την Ελλάδα των πολλών - Για την Ευρώπη των λαών". Θα μιλήσουν ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ., υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Γιάννης Ραγκούσης, πρώην υπουργός, ο αν. υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας και ο Στέφανος Τζουμάκας, πρώην υπουργός. Αναμένεται πλήθος... ψυκτικών - και όχι μόνον...

...τον Ταύρο

Ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης συμμετέχει στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στις 7.00 μ.μ. στον Ταύρο (πλατεία Παναγίτσας). "Ήρθε η ώρα των πολλών, έχουμε τη δύναμη" θα πουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Στέργιος Καλπάκης, Γιονούς Μουχαμμαντί και Αντώνης Ρέλλας.

και όλη την Ελλάδα

- Ο Τομέας Οικονομίας και Ανάπτυξης / Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα στις 6 μ.μ. στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7) με θέμα: «Τα μέτρα κοινωνικής στήριξης της επόμενης μέρας». Ομιλήτρια η Κατερίνα Παπανάτσιου, υφυπουργός Οικονομικών.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα στις 7.00 μ.μ., στην Ηλιούπολη (Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης), με θέμα: "Για την Ελλάδα των πολλών Για την Ευρώπη των λαών". Ομιλητές: Ελευθερία Αγγελή, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Δημήτρης Παπαδημούλης, Μιχάλης Σπουρδαλάκης, Ραλλία Χρηστίδου.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σερρών με θέμα: "Για την Ελλάδα των πολλών Για την Ευρώπη των λαών". Ομιλητές: Πέτρος Κόκκαλης, Βλάσης Τσιόγκας. Συμμετέχει ο Χρήστος Γιαννούλης, επικεφαλής του Περιφερειακού ψηφοδελτίου «Κοιτάμε Μπροστά».

- Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα στις 8.00 μ.μ. στην Καλαμάτα (Ξενοδοχείο Φαραί Παλλάς) με θέμα: "Για την Ελλάδα των πολλών - Για την Ευρώπη των λαών". Ομιλητές οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές: Κώστας ΑρβανίτηςΙωάννα Κοντούλη, Στέλλα Μπελιά, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Γιώργος Πετρόπουλος.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα στις 7 μ.μ. στην Αγία Βαρβάρα (Α' ΚΑΠΗ, Καλατζάκου 7) με θέμα: "Ήρθε η ώρα των πολλών, έχουμε τη δύναμη". Ομιλητές οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές: Βλάσης Αγτζίδης, Σπύρος Δανέλλης, Μαρία Τζαμπάζη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL