Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.3°C19.6°C
3 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.4°C16.2°C
4 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.0°C17.1°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
16.1°C17.7°C
3 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C18.0°C
3 BF 61%
Πάνω στη σκηνή πέθανε ο Δημήτρης Χατζής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πάνω στη σκηνή πέθανε ο Δημήτρης Χατζής

Κιθαρίστας, συνθέτης και ιδιοκτήτης του ιστορικού δισκάδικου «Music Machine» στην οδό Διδότου 16, στο Κολωνάκι, ο Δημήτρης Χατζής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στα 57 του χρόνια και κηδεύεται σήμερα στις τέσσερις το απόγευμα από το Κοιμητήριο Δάφνης.

Ο μουσικός συμμετείχε την Τετάρτη το βράδυ στο αφιέρωμα για τον Νικόλα Άσιμο που ολοκλήρωνε τον κύκλο του στο "Ρομάντζο" της οδού Αναξαγόρα. Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα όταν στη σκηνή βρισκόταν το συγκρότημά του “One Nation Underground” . Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φαίνεται ότι ένιωσε κάποια αδιαθεσία και θέλησε να βγάλει την κιθάρα του κατεβαίνοντας από την σκηνή. Δεν πρόλαβε όμως και σωριάστηκε στο έδαφος. Στην αίθουσα επικράτησε πανικός, αρκετοί προσπάθησαν να του κάνουν μαλάξεις, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατός του.

O Δημήτρης Χατζής, εκτός από κιθαρίστας και συνθέτης του ψυχεδελικού garage-rock συγκροτήματος Allison, διατηρούσε το ιστορικό δισκάδικο «Music Machine» στην οδό Διδότου 16, στο Κολωνάκι, το οποίο είχαν επισκεφθεί μεταξύ άλλων, όταν ήρθαν για συναυλίες στην Αθήνα, ο Έρικ Μπάρτον αλλά και η Lady Gaga. Στο συγκεκριμένο δισκάδικο έχουν γίνει μεταξύ άλλων γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Τα στέκια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL