Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Εκδικητικοί και χυδαίοι / Άνευ προηγουμένου ύβρεις και απειλές από "γαλάζιο" στέλεχος στην Καβάλα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εκδικητικοί και χυδαίοι / Άνευ προηγουμένου ύβρεις και απειλές από "γαλάζιο" στέλεχος στην Καβάλα (Video)

Δεν είναι λίγα τα "γαλάζια" στελέχη που, παρά τη γραμμή της Πειραιώς να κρατήσουν χαμηλό προφίλ μέχρι τις 7 Ιουλίου, δεν κρατιούνται και δείχνουν ακόμη και on camera το πραγματικό πρόσωπο του ρεβανσισμού και της πολιτικής εκδικητικότητας που διακατέχει μερίδα των "νόμιμων ιδιοκτητών" της χώρας. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας Γ. Γραμμένος, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου, με αφορμή τη συζήτηση για το ενδεχόμενο μεταφοράς ενός νέου αριθμού προσφύγων στη δομή φιλοξενίας στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου, «πιάστηκε» από την κάμερα που καλύπτει διαδικτυακά τις συνεδριάσεις να απειλεί και να βρίζει τα «κωλοσυριζόσκυλα» που κατά τη γνώμη του έχουν γεμίσει με ανεπιθύμητους την περιοχή του.https://www.kavalapost.gr/wp-content/uploads/2019/06/grammenos-kolosyrizoskyla.mp4?_=1

Ο Γ. Γραμμένος, που εκτός από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Καβάλας τυγχάνει και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης, δεν δίστασε, παρότι η συνεδρίαση μεταδιδόταν ζωντανά μέσω Διαδικτύου, να τοποθετηθεί για το προσφυγικό με εκφράσεις όπως «κωλοσυριζόσκυλα όλα να πούμε... Σας έχουνε εγκλωβίσει μέσα και θα σας βγάλουμε εμείς από τη δύσκολη θέση; Δεν πάτε να γαμηθείτε να πούμε...», προειδοποιώντας μάλιστα τους πολιτικούς του αντιπάλους πως «θα τα αλλάξει όλα η επόμενη κυβέρνηση».

Ήταν η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας μετά τις δημοτικές εκλογές το απόγευμα της Δευτέρας και βασικό θέμα συζήτησης ήταν οι πληροφορίες που μετέφερε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου περί εγκατάστασης «2.000 προσφύγων τόσο στην υπάρχουσα δομή φιλοξενίας όσο και σε διαμερίσματα που θα μισθώσει ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης» στην πόλη. «Φεύγοντας οι κυβερνητικοί δεν θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν την πόλη, θα τους σταματήσουμε. Δεν θα καταστρέψουμε το Περιγιάλι» ήταν η αρχική και πιο ήπια τοποθέτηση του Γ. Γραμμένου, που έδωσε το στίγμα της πλειοψηφίας. «Θα την προστατέψουμε αυτήν την πόλη ή θα φοβόμαστε μήπως βγει κανείς από το pride και μας πει ξενοφοβικούς;» συμπλήρωσε ακόμη ένα  "γαλάζιο" μέλος του Δ.Σ.,για να φτάσουμε στο παραλήρημα του προέδρου με τα «κωλοσυριζόσκυλα» και τις πεζοδρομιακές ύβρεις με τις οποίες στόλισε τους πολιτικούς του αντιπάλους αποκαλύπτοντας παράλληλα το πραγματικό πρόσωπο της «αριστείας» που αγωνιά να επιστρέψει στην εξουσία ώστε να τιμωρήσει και να εκδικηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL