Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εκπαιδευτικοί των ιδιωτικών στο υπουργείο Παιδείας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εκπαιδευτικοί των ιδιωτικών στο υπουργείο Παιδείας

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εκπαιδευτικοί διαμαρτυρόμενοι στις αντιμεταρρυθμιστικές παρεμβάσεις του νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση για την ιδιωτική εκπαίδευση. Οι εκπαιδευτικοί θα πραγματοποιήσουν πορεία στο υπουργείο Παιδείας στις 11.00.

Στο πλευρό τους και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) καθώς και άλλα πρωτοβάθμια σωματεία και πρωτοβουλίες.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, το νομοθέτημα του ΥΠΑΙΘ είναι μακράν το χειρότερο στην Ιστορία της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Ξεπερνά και την ολέθρια ρύθμιση Αρβανιτόπουλου, τη χειρουργική παρέμβαση Κοντογιαννόπουλου το 1990, με την οποία απολύθηκαν εν μιά νυκτί 850 ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί, κυρίως συνδικαλιστές, και το Ν.Δ. 651/70 της Χούντας.

Με το νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας - Διαλύονται οι εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών, έρχονται εκδικητική αξιολόγηση και απολύσεις από τους σχολάρχες χωρίς έλεγχο

Θυμίζουμε ότι ακόμα και η ΔΑΚΕ σε ανακοίνωσή της έχει σταθεί απέναντι στη Νίκη Κεραμέως. «Το νέο νομοσχέδιο εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα, και θα πρέπει να αποσυρθεί» τόνιζε προ ημερών  η ΔΑΚΕ Ιδ. Εκπαιδευτικών αδειάζοντας το Υπουργείο Παιδείας.

 

Διαβάστε επίσης

Φίλης σε ΟΙΕΛΕ: Η ψήφιση του νομοσχεδίου για την ιδιωτική εκπαίδευση θα έχει τεράστιες επιπτώσεις και στο δημόσιο σχολείο

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL