Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Διοικητής νοσοκομείου Κιλκίς: Προσωπική υπόσχεση η αποπομπή των εργολάβων από τις υπηρεσίες καθαρισμού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Διοικητής νοσοκομείου Κιλκίς: Προσωπική υπόσχεση η αποπομπή των εργολάβων από τις υπηρεσίες καθαρισμού

«Προσωπική υπόσχεση» χαρακτήρισε την αποπομπή των εργολάβων από τις υπηρεσίες καθαρισμού, φύλαξης και εστίασης στο νοσοκομείο Κιλκίς, ο διοικητής του νοσοκομείου, Θεόδωρος Ρεβενάκης, μετά τις 12 προσλήψεις στον τομέα καθαριότητας και την παύση της συνεργασίας με εργολάβους, μετά από δυόμιση χρόνια δικαστικών και υπηρεσιακών εμποδίων.

Ο ίδιος μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4 τόνισε ότι η απόφαση αυτή εξασφαλίζει αξιοπρεπείς μισθούς για τους εργαζόμενους, ενώ εξασφαλίζονται και χρήματα για το νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε ο κ. Ρεβενάκης, οι 12 εργαζόμενοι θα πληρώνονται αξιοπρεπώς, με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Ωστόσο ανέφερε πως «το αρνητικό είναι ότι υπήρξε τροποποίηση του νόμου σε σχέση με τη διάρκεια της σύμβασης, και από τα δύο χρόνια κατέβηκε στον ένα χρόνο».

Παράλληλα, ο διοικητής του νοσοκομείου υπενθύμισε ότι η  αρχή έγινε  τον  Φλεβάρη του 2018 με την υπογραφή έξι αντίστοιχων  συμβάσεων  στον τομέα φύλαξης του νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, στα μέσα του περασμένου Ιουλίου διεκόπη η συνεργασία με την εταιρεία που «παρείχε» προσωπικό για τις ανάγκες εστίασης και ανέλαβε ο ΚοιΣΠΕ Δυτικού Τομέα Ψυχικής Υγείας Ν. Θεσσαλονίκης, ενώ το νοσοκομείο βρίσκεται στη φάση αξιολόγησης των φακέλων των  υποψηφίων για την προκήρυξη 10 θέσεων  εργασίας για την κάλυψη των αναγκών εστίασης.

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/707674450&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL