Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.1°C18.0°C
0 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.3°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.4°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.1°C
2 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 81%
Ανέγερση κέντρου υγείας στις Μοίρες. Επίσκεψη Π. Πολάκη (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ανέγερση κέντρου υγείας στις Μοίρες. Επίσκεψη Π. Πολάκη (Video)

   Ο δήμαρχος Φαιστού, Γιώργος Αρμουτάκης, υποδέχτηκε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας στο γραφείο του στο δημαρχείο, ευχαριστώντας τον κ. Πολάκη για την δέσμευσή του να χρηματοδοτήσει την ανέγερση του κέντρου υγείας της περιοχής. Παράλληλα, του ζήτησε να μεριμνήσει έτσι ώστε η κυβέρνηση να προωθήσει μια λύση για το πρόβλημα της λειψυδρίας στη Μεσαρά με την εκτροπή του Πλατύ Ποταμού, τονίζοντας πως θα δώσει πνοή σε όλη την περιοχή.

   Στην απάντησή του, ο κ. Πολάκης ανέφερε πως η αρχική μελέτη για το κόστος του κέντρου υγείας έκανε λόγο για 2 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο μαζί με τον εξοπλισμό, θα κοστίσει περίπου 3,5 εκατομμύρια. «Ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, έχει δεσμευτεί ότι θα βάλει ένα ποσό η Περιφέρεια και το υπόλοιπο δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα καλυφθεί από το υπουργείο Υγείας και μάλιστα από ίδιους πόρους» ανέφερε.

    «Τώρα που έχουμε ξεφύγει από τη μέγγενη, μπορούμε να κάνουμε πολιτική για τον κόσμο» συμπλήρωσε ο αναπληρωτής υπουργός.

https://www.youtube.com/embed/_tomFdtGLPg

   Ο κ. Πολάκης στη συνέχεια επισκέφθηκε και το οικόπεδο στο οποίο πρόκειται να ανεγερθεί το κέντρο υγείας αλλά και το υφιστάμενο κέντρο υγείας Μοιρών, το οποίο είναι τρίτο σε επισκεψιμότητα σε ολόκληρη τη χώρα, με περισσότερα από 120 περιστατικά ανά ημέρα εφημερίας. Ο κ. Πολάκης μάλιστα, είχε μια σύντομη σύσκεψη με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL