Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
Χ. Καφαντάρη: Ο αγώνας για τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του Νοσοκομείου Αγία Βαρβάρας συνεχίζεται
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χ. Καφαντάρη: Ο αγώνας για τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του Νοσοκομείου Αγία Βαρβάρας συνεχίζεται

"Ο αγώνας για την ουσιαστική αναβάθμιση και τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του ιστορικού Νοσοκομείου συνεχίζεται", υπογράμμισε η  Χαρά Καφαντάρη, Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Β2 Δυτικού Τομέα σε εκδήλωση κοπής πίτας που έγινε χθες στο Νοσοκομείο «Δ. Αττικής η Αγία Βαρβάρα»,  και παρευρέθηκε προσκεκλημένη .

Η βουλευτής διαπίστωσε ότι, "για άλλη μια φορά ακούστηκαν, από τους παριστάμενους αρμόδιους φορείς, υποσχέσεις και αοριστολογίες, ενώ δεν υπήρξε καμία συγκεκριμένη δέσμευση σχετικά με την αναβάθμιση του νοσοκομείου.

Περίπου ένα μήνα πριν η βουλευτής, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την ανάγκη αναβάθμισης του  Νοσοκομείου, προς τον Υπουργό Υγείας. Κατά την συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης δεν υπήρξε καμία δέσμευση του Υπουργού, πέραν από ευχολόγια, για την επαναφορά του νοσοκομείου στη δευτεροβάθμια βαθμίδα περίθαλψης.

Ο κ. Υπουργός όμως δεσμεύτηκε για άμεση έναρξη εργασιών για την επισκευή της Παθολογικής Κλινικής, κάτι το οποίο όμως δεν έχει ακόμη ξεκινήσει.

Κατά τη χθεσινή εκδήλωση κοπής της πίτας στο Νοσοκομείο  ο παρευρισκόμενος Περιφερειάρχης Αττικής  δεσμεύτηκε για συνέχιση της οικονομικής ενίσχυσης των νοσοκομείων της Αττικής από την Περιφέρεια και βέβαια και  του Νοσοκομείου της  Αγ. Βαρβάρας. Αναμένουμε…

Ο αγώνας για την ουσιαστική αναβάθμιση και τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του ιστορικού Νοσοκομείου συνεχίζεται …" κατέληξε η Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Β2 Δυτικού Τομέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL