Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.2°C
3 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.6°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.5°C16.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C17.8°C
5 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.0°C
3 BF 63%
Κι άλλος νεκρός διανομέας στα Χανιά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κι άλλος νεκρός διανομέας στα Χανιά

Άλλος ένας διανομέας φαγητού έχασε τη ζωή του στα Χανιά μέσα σε λίγες μέρες μετά το νέο τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε προχθές τη νύχτα στην πόλη, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε 21χρονος εργαζόμενος συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με ένα άλλο δίκυκλο.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Σφακιανάκη και Αντωνίου Γιάνναρη κοντά στην Πλατεία Δικαστηρίων και από τη σύγκρουση τραυματίστηκε βαρύτατα ο διανομέας, που, παρά την προσπάθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ, υπέκυψε στα τραύματά του.

Το θανατηφόρο τροχαίο έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην πόλη των Χανίων, καθώς είναι το δεύτερο μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, αφού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ένας 27χρονος, που επίσης εργαζόταν ως διανομέας, έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και κατέληξε σε τοιχίο.

Μετά και το νέο τραγικό γεγονός, θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, στην οποία καλούνται οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις διανομής φαγητού. Στόχος της συνάντησης είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών για την ίδρυση σωματείου, ενώ θα συζητηθούν και τα προβλήματα του κλάδου.

«Είναι θλιβερό αυτό που συμβαίνει. Νέοι άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους την ώρα του μεροκάματου. Υπάρχει έντονος προβληματισμός για τα δύο τελευταία τραγικά συμβάντα στην πόλη. Κάνω έκκληση για προσοχή στους δρόμους» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων Γιάννης Μανωλικάκης.

Να σημειωθεί ότι νέο εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί στις 8.30 π.μ., στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όπου 57χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την εκτέλεση εργασιών στις εγκαταστάσεις κατασκευαστικής εταιρείας.

Το δυστύχημα συνέβη όταν μεταλλική δοκός έπεσε στο κεφάλι του άτυχου τεχνίτη. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά φαίνεται ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες ο 57χρονος έχασε τη ζωή του ερευνώνται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL