Δελτίο Τύπου

ΕΔΩ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ!
στο Περιβόλι του Ουρανού

Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου
μαζί τους η Ασπασία Στρατηγού

Ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσίου και μία από τις σπουδαιότερες φωνές της νέας γενιάς η Ασπασία Στρατηγού, επιστρέφουν στο Περιβόλι του Ουρανού, από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, επιβεβαιώνοντας ότι η επιτυχία συνεχίζεται στο ιστορικό μαγαζί της Πλάκας.

Καλό λαϊκό τραγούδι, δυνατό ρεπερτόριο, ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση, αλλά και σχέση αγάπης και σεβασμού με το κοινό, είναι το μυστικό της επιτυχίας της εξαιρετικής συντροφιάς στο Περιβόλι του Ουρανού.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, o λαϊκός μας συνθέτης έχει αμέτρητα τραγούδια στο ενεργητικό του και μια αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, η κυρία του λαϊκού πενταγράμμου με ιστορία και προσφορά δεκαετιών στο μουσικό μας τοπίο, με αμέτρητα τραγούδια, αληθινό πλούτο για την μουσική μας σκηνή.

Ο Στέλιος Διονυσίου, προικισμένος με γνήσια λαϊκή φωνή που κουβαλάει ιστορία... θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές.

Η Ασπασία Στρατηγού, μια προικισμένη ερμηνεύτρια η οποία μπορεί να υποστηρίξει πολλά είδη τραγουδιού με την ίδια συνέπεια και δύναμη.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος το οποίο συνοδεύει μια ορχήστρα με άριστους μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός. Το πρόγραμμα ανοίγει το έθνικ συγκρότημα Λάου Λάου.

Ποιότητα, κέφι και διασκέδαση στο ανανεωμένο και καλόγουστο Περιβόλι του Ουρανού που εκτός από ένα υπέροχο πρόγραμμα προσφέρει και ένα εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό με γεύσεις που ξεχωρίζουν, φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα.

Σας περιμένουμε για μοναδικές απολαύσεις.

Εδώ τραγουδάμε… στο Περιβόλι του Ουρανού!

Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή-Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι

{youtube}vkq4hSkndvY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured