Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 02-Αυγ-2018 12:52

    Τα Χανιά έρχονται ακόμη πιο κοντά στον Πειραιά με το Cruise Ferry Mykonos Palace των Μινωικών Γραμμών

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ακόμη πιο κοντά στον Πειραιά φέρνουν τη μαγευτική πόλη των Χανίων οι Μινωικές Γραμμές. Για την ακρίβεια, μέσα σε μόλις 6 ώρες και 30 λεπτά μπορείτε να βρίσκεστε στο λιμάνι της Σούδας με το υπερσύγχρονο Cruise Ferry Mykonos Palace, που ξεκίνησε από τις 15 Ιουλίου τα καθημερινά δρομολόγιά του και συνδέει τον Πειραιά με τα Χανιά, έναν από τους κορυφαίους και δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ελλάδα.

    Πρόκειται για νέο πλοίο, μόλις 16 ετών, από τα πλέον σύγχρονα και πολυτελή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία στην κατηγορία του στην Ευρώπη. Προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, προσφέρει στο επιβατικό κοινό ένα γρήγορο, άνετο και ποιοτικό ταξίδι, ανεβάζοντας το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και μετατρέποντας την παραμονή εν πλω σε μια αξέχαστη και ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία. Οι διακοπές ξεκινούν από το πλοίο και εσείς μπορείτε να αποδράσετε στον αγαπημένο σας προορισμό με ένα υπερσύγχρονο cruise ferry, σε μοναδικές τιμές.

    Mykonos Palace

    Επιβιβαστείτε στο Cruise Ferry Mykonos Palace και είναι δεδομένο ότι οι προσεγμένοι και λειτουργικοί χώροι του θα σας... κατακτήσουν. Ξύλο και μάρμαρο δεσπόζουν στο σημείο της reception, το κόκκινο χρώμα κυριαρχεί στους χώρους, ενώ στοιχεία από την κρητική κουλτούρα και παράδοση βάζουν τον επισκέπτη στο κατάλληλο "κλίμα”.
     
    Aπολαύστε την πολυτέλεια, την άνεση, την ποιότητα του ταξιδιού και τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρονται εν πλω, από τη στιγμή που θα επιβιβαστείτε στο πλοίο μέχρι την άφιξή σας στον τελικό σας προορισμό.

    Χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν

    Η μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει το προσωπικό του πλοίου των Μινωικών Γραμμών ξεκινάει από τα γκαράζ και την εγκάρδια υποδοχή στη Reception, μέχρι τις ευρύχωρες πολυτελείς καμπίνες που θα σας περιμένουν για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο, σαν στο σπίτι σας. Η άνεση συνεχίζεται στους μοντέρνους και αναπαυτικούς χώρους των σαλονιών και των μπαρ, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε τον καφέ, το σνακ, το γλυκό ή το ποτό σας με θέα τη θάλασσα και επεκτείνεται στα Self Service και A la Carte εστιατόρια του πλοίου, που προσφέρουν εξαιρετικά εύγευστα  και καλομαγειρευμένα εδέσματα.

     

    Mykonos Palace

    Έμπειροι σεφ θα σας ταξιδέψουν με τις γαστριμαργικές δημιουργίες τους και τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες, πολλές εκ των οποίων παράγονται στα εύφορα εδάφη της Κρητικής γης. Απολαύστε το ταξίδι σας και χαλαρώστε διαβάζοντας ένα βιβλίο, παρακολουθήστε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα, παρέα με τους φίλους, την οικογένεια και τους συνταξιδιώτες σας ή περάστε την ώρα σας με το smartphone / tablet σας, κάνοντας χρήση των υπηρεσιών του ασύρματου δικτύου Wi - Fi που παρέχονται. Και αν όλα αυτά δεν σας είναι αρκετά, περιηγηθείτε στο πλοίο και κάντε μια στάση στα εμπορικά καταστήματά του για ποιοτικές αγορές σε επώνυμα ρούχα, καλλυντικά και αξεσουάρ σε μοναδικές τιμές.  

    pin

    Εάν πάλι επιθυμείτε να απολαύστε το ταξίδι σας παρέα με τον ήλιο, τη θάλασσα ή το φεγγάρι, τότε μπορείτε να επισκεφτείτε το open pool bar και να πιείτε ένα δροσιστικό ποτό ή χυμό, με θέα το απέραντο γαλάζιο.  Εσείς αποφασίζετε... Εμείς απλά σας προτείνουμε να χαλαρώσετε, να αποδράσετε από την καθημερινότητα και να ξεκινήσετε τις διακοπές σας εν πλω. Ακόμη και αν ταξιδεύετε για επαγγελματικό ταξίδι, μπορείτε να απολαύσετε λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς.

    Μια ανάσα από τη γραφική πόλη των Χανίων

    Το Cruise Ferry Mykonos Palace των Μινωικών Γραμμών αναχωρεί καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά στις 16:00 και από το λιμάνι της Σούδας στις 24:00, συνδέοντας τα Χανιά με την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα.

    Σε μόλις εξήμισι ώρες μπορείτε να περιηγηθείτε στο παλιό ενετικό λιμάνι των Χανιών με το χαρακτηριστικό φάρο και να κάνετε τη βόλτα σας στην παλιά πόλη που έχει χαρίσει στα Χανιά τη φήμη της πιο γραφικής πόλης στην Κρήτη, φιλοξενώντας χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Να δείτε όλη την παλιά πόλη, την οικία του Ελευθερίου Βενιζέλου, τους τάφους των Βενιζέλων, και όλα τα μοναδικά μνημεία της Βυζαντινής, Ενετικής, Οθωμανικής καθώς και της νεότερης περιόδου. Τα Χανιά είναι ο ιδανικός προορισμός για διακοπές, με πεντακάθαρες αμμουδερές παραλίες (Φαλάσαρνα και Ελαφονήσι είναι μόνο δυο από τις μαγικές παραλίες), με υψηλή γαστρονομία και τη χαρακτηριστική κρητική φιλοξενία.

    Ακόμη το σκέφτεστε; Αφήστε για λίγο τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα σας και επιβιβαστείτε στο Cruise Ferry των Μινωικών Γραμμών για τα μαγευτικά Χανιά και μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη! 
     
    Επισκεφτείτε το https://www.minoan.gr/offers/190 και ενημερωθείτε για τις μοναδικές εκπτώσεις και τα οικονομικά πακέτα των Μινωικών Γραμμών. Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, απευθυνθείτε στα Κεντρικά Πρακτορεία της εταιρείας, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο), στα συνεργαζόμενα πρακτορεία ή επισκεφτείτε ηλεκτρονικά το www.minoan.gr. 

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ