Συνεχης ενημερωση

    Σάββατο, 18-Αυγ-2018 10:27

    Απειλεί ο "Ρουβίκωνας": Αυτά που θα γίνουν φέτος θα εκθέσουν υπουργεία

    Απειλεί ο "Ρουβίκωνας": Αυτά που θα γίνουν φέτος θα εκθέσουν υπουργεία
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Λίγες ώρες μετά την εισβολή μελών της αναρχικής οργάνωσης "Ρουβίκωνας" στην πρεσβεία της Αυστρίας, με αφορμή την πρόσφατη ψήφιση νόμου για τα εργασιακά στην κεντροευρωπαϊκή χώρα, ηγετικό μέλος των αντιεξουσιαστών απειλεί για όσα... πρόκειται να γίνουν φέτος, τα οποία μάλιστα θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία.

    Στην ανάρτησή του, συγκεκριμένα, το ηγετικό στέλεχος του "Ρουβίκωνα" επαίρεται για τις τελευταίες ενέργειες της ομάδας παραθέτοντας τα χτυπήματα που έκανε από τον Ιούλιο και τις αρχές του Αυγούστου και τονίζοντας ότι όλες αυτές έγιναν "χωρίς να πραγματοποιηθεί ούτε ΜΙΑ προσαγωγή".

     


     

    "Τόσο μπροστά βλέπετε είναι η ΕΛΑΣ απο τον Ρουβίκωνα" σημειώνει το ηγετικό στέλεχος της ομάδας και απειλεί: "Φέτος αυτά που θα γίνουν θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία.ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ".

    Σε άλλη ανάρτησή του, μάλιστα, με αφορμή την εισβολή στην πρεσβεία της Αυστρίας η οποία, όπως λέει, "βρίσκεται λίγα μέτρα από την κλούβα που φυλάει το Μέγαρο Μαξίμου", γράφει χαρακτηριστικά: "η σεζόν ΞΕΚΙΝΗΣΕ".

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ