Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 22-Φεβ-2019 10:03

    "Φασισταριό" οι αντιδρώντες στη συμφωνία των Πρεσπών για υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ

    "Φασισταριό" οι αντιδρώντες στη συμφωνία των Πρεσπών για υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:21

    "Φασισταριό" χαρακτήρισε το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία Χρήστος Γιαννούλης, τις αντιδράσεις πολιτών που διαμαρτύρονταν για τη συμφωνία των Πρεσπών έξω από το Επιμελητήριο Κατερίνης σε  ομιλία του Δημήτρη Τζανακόπουλου. 

    Όπως αναφέρει το skai.gr, ανεβαίνοντας στο βήμα εκδήλωσης, και αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ο κ. Γιαννούλης σημείωσε ότι "πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα".

    Απομονώθηκαν λέξεις και φράσεις από δημοσιογραφικά "χειρουργεία"

    "Σε καμία περίπτωση δεν αποκάλεσα με απαξιωτικό τρόπο τους Έλληνες πολίτες που διαφωνούν και αντιτίθενται στη Συμφωνία των Πρεσπών", τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

    Ο κ.Γιαννούλης κάνει λόγο για απομόνωση φράσεων και λέξεών του από δημοσιογραφικά "χειρουργεία" που τον εμφανίζουν, όπως σημειώνει, να αποκαλεί ""φασισταριό" τους Έλληνες πολίτες που δεν συμφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών", υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για "μια προσπάθεια κομματικής εκμετάλλευσης".

    "Οι ίδιοι 50 "αυθόρμητα" αγανακτισμένοι, που επιτέθηκαν με μολότοφ στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη, με μολότοφ στο σπίτι της Μπέττυς Σκούφα στην Κατερίνη, με επίθεση στο σπίτι του Βουλευτή Στέργιου Καστόρη, τρομοκρατώντας και απειλώντας τους υπέργηρους γονείς του, με πέτρες και κάδους στο σπίτι του βουλευτή Χάρη Τζαμακλή, δεν αποτελούν τίποτε άλλο από μία ισχνή μειοψηφία "φασιστοειδών", που μόνο την Πατρίδα μας δεν υπερασπίζονται. Αυτούς αποκάλεσα ως "φασισταριό", που με χυδαίο τρόπο προπηλάκιζαν όποιον προσερχόταν στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη", επισημαίνει ο κ. Γιαννούλης.

    Υπογραμμίζει, δε, ότι δεν φοβάται "τους τραμπούκους του απέναντι πεζοδρομίου, του διαδικτύου και των στρατευμένων σχολιαστών και δημοσιογράφων", αλλά φοβάται και αγωνιά "πόσο επικίνδυνο είναι να δηλητηριάζονται νέοι άνθρωποι και νέα παιδιά από το τυφλό μίσος όσων τους σπρώχνουν στα άκρα".

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ