ΑΠΟΠ: Αύξησε τη διάρκεια του, με την επικείμενη αλλαγή των δεδομένων του!

0

Το θέμα των ημερών για τον ΑΠΟΠ, ήταν η αλλαγή ξένου, μιας και ο Μαλόουν… κούνησε μαντήλι, ενώ ήδη έφθασε στην Κύπρο, ο αντικαταστάτης του, κάτι που είχαμε αποκαλύψει ψες!

http://www.cyprusbasket.net/portal/wp-admin/post.php?post=141575&action=edit

Για το Φίλιπ Τέιλορ ο λόγος, που αναμένεται να κάνει σήμερα και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και που έρχεται στην ομάδα της Πάφου, με τις δάφνες της πρωτιάς των σκόρερ στο Πρωτάθλημα Πορτογαλίας!

Τη στιγμή λοιπόν που ο Μάρκος Ασωνίτης, περιμένει από το νέο στέλεχος που θα έχει στη φαρέτρα του, να του δώσει λύσεις στην οργάνωση, αλλά και στο σκοράρισμα, ο ΑΠΟΠ παρουσίασε και κάποια θετικά πράγματα στο ψεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Μπορεί λοιπόν στην… οπτική να φαίνεται μεγάλη η διαφορά του -26, αλλά το μεγαλύτερο της ύψος, σημειώθηκε στα τελικά στάδια της αναμέτρησης.

Ωστόσο, μέσα από τη γενική εικόνα του παιχνιδιού, ο ΑΠΟΠ κατάφερε για ένα 20λεπτο (πάνω κάτω) να αντισταθεί στην προσπάθεια του δυνατού φέτος αντιπάλου του και αυτή η αντίσταση, είχε μεγαλύτερη διάρκεια, σε σχέση με τα παιχνίδια απέναντι σε Κεραυνό και ΑΠΟΕΛ.

Αυτό λοιπόν, είναι μια πρόοδος, όπως και αν το δει κανείς και που έρχεται, να επαληθεύσει και τα λεγάμενα του προπονητή του, ότι η ομάδα θα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι!

Τώρα λοιπόν που ο ΑΠΟΠ βάζει και ένα «δυνατό όπλο» (Φίλιπ Τέιλορ) στη φαρέτρα του, τα μηνύματα γίνονται πιο αισιόδοξα, αλλά με τον «κανόνα» της σκληρής δουλειάς, να… κρέμεται σαν «δαμόκλειος σπάθη», πάνω από το κυανόλευκο οικοδόμημα!

Coffee House