Εθνικής Ανδρών Κ18: Tα “Mind Games” και ο “λαγός” στην πρεμιέρα (pics)

0

Σ’ένα συναισθηματικό roller coaster εξελίχθηκε η αναμέτρηση της ομάδας μας με το Μονακό. Από τον παράδεισο (+3 2” δευτερόλεπτα πριν το τέλος), στην κόλαση (τρίποντο ισοφάρισης από τα 10 μέτρα) και ξανά στον παράδεισο με τη νίκη στο έξτρα πεντάλεπτο.

Το τεχνικό επιτελείο (Προπονητής Ευριπίδης Ανδρέου και Βοηθός Προπονητής Δημήτρης Μακρής) δικαιώθηκε για τις επιλογές του (και δη για την επιλογή του Τζο Τζο Τζούνιορ) και παρά την κακή διαιτησία (ο Γιουνγκ αποβλήθηκε με 5 φάουλ στο 30’ με τα 3 εκ των οποίων να είναι από αυστηρά μέχρι ανύπαρκτα) έδειξε χαρακτήρα και τσαγανό.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με πρώτο το τεχνικό τημ δεν αναλώθηκε σε πανηγύρια αλλά στρώθηκε αμέσως στη δουλειά δουλεύωντας πάνω στο βίντεο του αγώνα ενόψει της επόμενης αναμέτρησης με τους Μολδαβούς. Παρά την ικανοποίηση η αποστολή μας διατηρεί χαμηλούς τόνους και ταπεινά και συγκεντρωμένα ετοιμάζεται να φτάσει μέχρι τέλους.

Τα mind games του κόουτς, ο λαγός απ’το καπέλο που ονομάζεται Τζο Τζο αλλά και η εναλλαγή στο αμυντικό πλάνο με προσαρμογές ήταν τα κυριότερα συστατικά της επιτυχίας μας στην πρεμιέρα.

 

Μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις

Coffee House