Όλο το πρόγραμμα της 4ης μέρας του Πανελλήνιου Δικηγορικού Συλλόγου!

0

Μετά και τις ενστάσεις υπήρξε και η σχετική διαφοροποίηση του προγράμματος με τα ζευγάρια της επόμενης φάσης να γίνονται πλέον γνωστά.

Όσο αφορά την προνομιούχα οκτάδα των προημιτελικών η Αθήνα θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Δ.Σ Λεμεσού (Κεραυνό 18:30), η ομάδα των Ιωαννίνων θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τον Αστέρα Ευελπίδων (16:30 Κεραυνό), ο Αριστοτέλης/Νόμος θα αντιμετωπίσει τελικά τη Ρόδο (16:00 Λευκόθεο) ενώ η διοργανώτρια ομάδα της Λευκωσίας θα κοντραριστεί με την Πάτρα για μία θέση στα ημιτελικά (18:00 Λευκόθεο). Με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής θα δώσουμε τεράστιο προβάδισμα σε Αθήνα και Αριστοτέλης/Νόμος ενώ φαβορί θεωρούμε (αν και όχι τόσο ξεκάθαρο) τις ομάδες της Λευκωσίας και του Αστέρα Ευελπίδων.

Για τις θέσεις 9-16 έχουμε επίσης κάποιους πολύ σημαντικούς αγώνες. Η Κόρινθος “υποδέχεται” στις 20:30 στον Στρόβολο τις Σέρρες, ο Πειραιάς παίζει στις 14:00 στον Αγ.Δομέτιο με το Αγρίνιο ενώ αμέσως μετά στο ίδιο γήπεδο (16:00) η Βέροια αντιμετωπίζει το Ηράκλειο. Ο 4ος αγώνας της δεύτερης οκτάδας (μεταξύ Θέμις και Κως) δε θα διεξαχθεί λόγω αποχώρησης όπως αναφέραμε της Κω από το τουρνουά. Ο Πειραιάς και το Ηράκλειο είναι τα μεγάλα φαβορί ενώ το Κόρινθος-Σέρρες θα είναι ντερμπάρα, θα δώσουμε ένα μικρό κλικ στους Κορίνθιους.

Τέλος για τις θέσεις 17-24 θα γίνουν οι αναμετρήσεις Κατερίνη-Αμαλιάδα (12:00 Αγ.Δομέτιο), Πύργος-Πάφος (18:00 Αγ.Δομέτιο), Καλαμάτα-Χαλκιδική (14:30 Κεραυνό) και Λάρισα-Λάρνακα/Αμμόχωστος (14:00 Λευκόθεο). Οι προβλέψεις είναι παρακινδυνευμένες θα δώσουμε όμως προβάδισμα σε Κατερίνη, Πάφο, Λάρνακα/Αμμόχωστος και τη συμπάθεια μας… την Καλαμάτα.

Coffee House