Αρναούτογλου: Θερμή «εισβολή», ευχάριστη έκπληξη με δυσφορία-υγρασία (Video-διαγράμματα)

Αρναούτογλου: Θερμή «εισβολή», ευχάριστη έκπληξη με δυσφορία-υγρασία (Video-διαγράμματα)

Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας αλλά δεν θα είναι τόσο έντονη η δυσφορία που θα νιώσουμε, σε αντίθεση με τις περισσότερες ανάλογες θερμές εισβολές και την εξήγηση δίνει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου.

Όπως εξηγεί, αισθητή θα είναι η άνοδος της θερμοκρασία κυρίως την Κυριακή και τη Δευτέρα όμως το θετικό στην όλη επικείμενη θερμή εισβολή είναι ότι η έντονη ζέστη δεν θα συνδυαστεί με αυξημένη υγρασία και δυσφορία, τουλάχιστον στις περισσότερες περιοχές!

Ο μετεωρολόγος σημειώνει τα εξής: 

«Μια από αυτές θα είναι και η Αττική η οποία θα φλερτάρει με πολύ υψηλές θερμοκρασίες μεν αλλά η υγρασία και η δυσφορία δεν φαίνεται να αποτελούν σημαντικό πρόβλημα (δείτε το μετεωδιάγραμμα)

Αντίθετα στην Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία μπορεί να μην αγγίξει τα επίπεδα της Αττικής αλλά η δυσφορία/υγρασία στην πόλη θα είναι κατά διαστήματα έντονη (κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση)..

Όπως θα δείτε στα μετεωδιαγράμματα, η θερμοκρασία από την Τρίτη και κυρίως από την Τετάρτη θα σημειώσει μεν πτώση ενώ προβλέπεται και κατά τόπους άστατος καιρός κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, αλλά τα επίπεδα δυσφορίας/υγρασίας και στις δύο πόλεις και όχι μόνο θα πάρουν την ανιούσα..

Κάτι σαν “μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα” δηλαδή..»

Ακολουθεί βίντεο με την πρόγνωση του καιρού για το σαββατοκύριακο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter