Βρετανία: Καψόνι στον Αμπράμοβιτς για τη βίζα

Βρετανία: Καψόνι στον Αμπράμοβιτς για τη βίζα

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι οι Οι βρετανικές αρχές δεν έχουν ακόμη εκδώσει νέα βίζα στον Ρώσο ολιγάρχη και ιδιοκτήτη του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Ο Αμπράμοβιτς, ο οποίος είναι ο 13ος πλουσιότερος άνθρωπος στη Βρετανία με καθαρή αξία 9,3 δις £, κατείχε επιχειρηματική βίζα στο Ηνωμένο Βασίλειο που έληξε πριν από αρκετές εβδομάδες. Έχει υποβάλει αίτηση για νέα βίζα, αλλά δεν του έχει ακόμη χορηγηθεί.

Η έλλειψη βίζας είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα να χάσει τον τελικό του FA Cup ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ. Ένα πρόσωπο από το περιβάλλον του Αμπράμοβιτς, δήλωσε ότι δεν του έχει γίνει επισήμως άρνηση βίζας, αλλά ότι αυτή τη φορά παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο και δεν ήταν ξεκάθαρο το γιατί. Ένας εκπρόσωπος του μεγιστάνα αρνήθηκε να σχολιάσει αποκαλώντας το θέμα «προσωπικό».

Ωστόσο δημοσιεύματα αναφέρουν πως ίσως ο Αμπράμοβιτς είναι θύμα της έντασης μεταξύ Βρετανίας και Ρωσίας που έχει κλιμακωθεί μετά τη δηλητηρίαση του πρώην Ρώσου μυστικού πράκτορα Σεργκέι Σπρίπαλ και της κόρης του στο Σάλισμπερι τον Μάρτιο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter