Βρίζει… ο Σαμαράς για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Βρίζει… ο Σαμαράς για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Πήρε υπό μάλης την παλιά του ομιλία, όταν πρωτοπήγε στη Βουλή η δικογραφία για τη Novartis , και πήγε στο κοινοβούλιο για να «απειλήσει» ξανά με ειδικό δικαστήριο τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ο λόγος για τον Αντώνη Σαμαρά (σ.σ.: ένας πολιτικός έμπλεος μίσους), ο οποίος με την ακροδεξιά ρητορική που τον χαρακτηρίζει είπε στην ομιλία του στη Βουλή, για το πόρισμα της Novartis, ότι θα «κάτσει στο σκαμνί τους σκευωρούς».

Ακολουθούν τρία αποσπάσματα από το λόγο του πολιτικού, που για 3 χρόνια ήταν κυβερνήτης αυτής της δύσμοιρης χώρας.

1. «Θέλω να τον ευχαριστήσω τον κ. Τσίπρα γιατί με τον άθλιο τρόπο που χειρίστηκε τη συκοφαντία σε βάρος μου και σε βάρος άλλων συναδέλφων, απέδειξε μόνος του ότι πρόκειται για σκευωρία. Κανένα στοιχείο. Μόνος στόχος η προσωπική μας σπίλωση. Με 10 κάλπες».

2. «Θέλατε να μείνει μόνο η σπίλωση σε βάρος μας. Η σκιά… Και αυτό ακριβώς προτείνουν σήμερα οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: να διατηρηθεί μόνιμα η «σκιά».

3. Να, λοιπόν, γιατί εγώ σας μηνύω και γιατί οφείλω να σας πάω μέχρι τέλους και να σας καθίσω στο σκαμνί. Ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξω την αθωότητά μου, είναι η δική σας παραπομπή. Αυτός είναι ο δρόμος ο ευθύς…».

Κλείνοντας να θέσουμε στην… αυτού μεγαλειότητα της ΝΔ δύο μόνο ερωτήματα: πρώτον, αφού είναι τόσο σίγουρος για την αθωότητά του, λέγοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για το πρόσωπό του, τότε γιατί δεν εμπιστεύεται την ελληνική δικαιοσύνη που χειρίζεται το σκάνδαλο Novartis; Και δεύτερον είναι τόσο σίγουρος ότι είναι «σκευωρία» όλη αυτή η δυσώδης και σκανδαλώδης υπόθεση;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter