Φλόριντα: Μία σύλληψη μετά από πυροβολισμούς στο «Golf Club» του Τραμπ ( Photos)

Φλόριντα: Μία σύλληψη μετά από πυροβολισμούς στο «Golf Club» του Τραμπ ( Photos)

Η αστυνομία του Μαϊάμι τραυμάτισε έναν ένοπλο που άνοιξε πυρ νωρίς σήμερα το πρωί στο λόμπι του Trump National Doral Golf Club, ενός θερέτρου με λέσχη και γήπεδο για γκολφ που ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ, και άπλωσε μια αμερικανική σημεία πάνω σ’ ένα γκισέ ενώ φώναζε κατά του Τραμπ.

Ο άνδρας κατέβασε τη σημαία που κυμάτιζε έξω από τη λέσχη, μπήκε μέσα στο λόμπι γύρω στις 01:30 π.μ. (τοπική ώρα, 08:30 ώρα Ελλάδας) και τοποθέτησε τη σημαία πάνω στο γκισέ. Στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να τρέξουν για να προστατευθούν, ενώ αστυνομικοί έσπευσαν επιτόπου, δήλωσε ο διευθυντής της αστυνομίας του Μαϊάμι-Ντέιντ Χουάν Πέρεζ.

«Αυτός ο τύπος ήταν έτοιμος για πόλεμο. Περίμενε τους αστυνομικούς μας να μπουν, έτοιμος να συμπλακεί μαζί τους», δήλωσε ο Πέρεζ σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό WIOD του Μαϊάμι.

Ο ένοπλος πυροβολήθηκε στα πόδια από αστυνομικούς και τέθηκε υπό κράτηση. Βρίσκεται στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σταθερή, δήλωσε ο Πέρεζ.

Ένας αστυνομικός έσπασε τον καρπό του, όμως αυτός ο τραυματισμός του δεν σχετίζεται με πυρά, δήλωσαν οι αρχές. Η αστυνομία δεν έκανε γνωστό τι είδους όπλο είχε ο ένοπλος.

Ο Πέρεζ είχε δηλώσει νωρίτερα πως τα κίνητρα του δράστη δεν είναι σαφή.

«Δεν λέμε πως πρόκειται για τρομοκρατία, όμως δεν αποκλείουμε τίποτε σ’ αυτό το σημείο», δήλωσε στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Ο Πέρεζ είπε πως ο άνδρας φώναζε εναντίον του Τραμπ, αλλά δεν έκανε γνωστές λεπτομέρειες. Οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν πώς κατάφερε να μπει στο θέρετρο αυτό των 3.200 στρεμμάτων στη 1:30 το πρωί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter