Κώστας Βαξεβάνης: Να σταματήσουν οι διώξεις των δημοσιογράφων στον «Φιλελεύθερο»

Κώστας Βαξεβάνης: Να σταματήσουν οι διώξεις των δημοσιογράφων στον «Φιλελεύθερο»

Να σταματήσουν οι διώξεις των δημοσιογράφων στο «Φιλελεύθερο» ζητά με ανάρτηση του στο Twitter, o εκδότης του Documento και συνήθως διωκόμενος Κώστας Βαξεβάνης.

Επισημαίνει ότι τα δημόσια πρόσωπα, απαντάνε με θάρρος και προσθέτει: «Έχουν θέσει τον εαυτό τους σε δημόσιο έλεγχο και αν υπάρχει συκοφαντία έχουν χρέος να την καταδείξουν δημόσια». Ζητά επίσης από την κυβέρνηση, απέναντι στη διαπλεκόμενη δημοσιογραφία να ευνοήσει θεσμούς και κανόνες ελευθεροτυπίας.

_x000D_
_x000D_
_x000D_

Σύμφωνα με το liberal.gr, Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στα γραφεία του με πολιτικά λέγοντας ότι αναζητούν δημοσιογράφους της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” χωρίς όμως να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα.

Στην καταγγελία ότι αστυνομικοί με πολιτικά εμφανίστηκαν στα γραφεία του liberal.gr και του φιλελεύθερου αναζητώντας επτά δημοσιογράφους και στελέχη της εφημερίδας μετά από μήνυση του υπέβαλε εναντίον τους ο Πάνος Καμμένος με αφορμή σχετικό δημοσίευμα προχωρά η εν λόγω ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με την καταγγελία η σύλληψη αφορά τους: Εκδότη Θανάση Μαυρίδη, τον διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια, τον διευθυντή Σύνταξης Βασίλη Γεώργα, τον διευθυντή έκδοσης Γιώργο Μπαλγκά, την αρχισυντάκτη του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνα Γαλανού και των δημοσιογράφων Γαβριήλ Σερέτη και Νικολέττα Μουτούση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter