Λαμία: Μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε τον τρόμο – Συνελήφθη τελικά αφού έπεσε σε μάντρα (Photos)

Λαμία: Μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε τον τρόμο – Συνελήφθη τελικά αφού έπεσε σε μάντρα (Photos)

Ένα ακόμη περιστατικό με μεθυσμένο οδηγό κινητοποίησε λίγο μετά τις 10:00′ το βράδυ της Τετάρτης την αστυνομία, προκαλώντας αναστάτωση στην πόλη και ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.

Αρχικά κάποιοι είδαν τον οδηγό ενός αυτοκινήτου στην οδό Κύπρου να κινείται “περίεργα” έχοντας συμπεριφορά ενός οδηγού που είναι υπό την επήρεια αλκοόλ.

Λίγα λεπτά αργότερα το αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε ένα παρκαρισμένο μηχανάκι, που ήταν έξω από καφετέρια στον κυκλικό κόμβο της οδού Βασιλικών.

Ο άτυχος ιδιοκτήτης είχε αγοράσει το μηχανάκι μόλις πριν μια εβδομάδα και ο πίσω τροχός έχει υποστεί σοβαρή ζημιά.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μετά τη σύγκρουση με το μηχανάκι, φυσικά δεν σταματησε και συνέχισε απτόητος. Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν στο Κέντρο (100) της αστυνομίας περιγραφή του αυτοκίνητου και κάποια από τα στοιχεία πινακίδας που πρόλαβαν να συγκρατήσουν.

Αμέσως άρχισαν οι αναζητήσεις από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ., την Άμεση Δράση και την Τροχαία. Λίγα λεπτά αργότερα το Κέντρο (100) ενημερώθηκε από διερχόμενο οδηγό ότι ένα αυτοκίνητο είχε βγει εκτός δρόμου και είχε πέσει πάνω σε μαντρότοιχο εταιρείας επίπλων, στο ύψος του νεκροταφείου της Αγίας Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο που αναζητούσαν. Ο οδηγός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο για τα περαιτέρω.




Πηγή: lamiareport

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter