Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ένα μικρό οδικό στολίδι στην Πάτρα (Photos+Video)

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ένα μικρό οδικό στολίδι στην Πάτρα (Photos+Video)

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η μίνι περιμετρική της Πάτρας.Τα πρώτα αυτοκίνητα πέρασαν ήδη ενώ την αρχή έκανε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

“Με την ολοκλήρωση αυτού του έργου κλείνει ένας κύκλος μίας γεινιάς έργων και ανοίγει ένας νέος κύκλος οραματικής γενιάς και προτεραιοτήτων” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τα πρώτα οχήματα χρειάστηκαν τρία λεπτά για να κάνουν 2,7 χιλ. από κόμβο Αγ. Σοφίας μέχρι τα Ταμπάχανα.

Το συγκεκριμένο έργο η πόλη το περίμενε για πολλά χρόνια έτσι ώστε να “ανασάνει” από τον κυκλοφοριακό φόρτο , να αποφεύγεται πλέον η κίνηση των τροχοφόρων εντός του κέντρου της πόλης και να προχωρήσουν πεζοδρομήσεις και κυκλοφοριακές αλλαγές, για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με την Τροχαία Πατρών, με στόχο τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της Μικρής Περιμετρικής.

Παράλληλα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των κυκλοφοριακών δεδομένων, και θα παρεμβαίνει, όπου και όταν χρειάζεται, ώστε η λειτουργικότητα του έργου να προσαρμόζεται στις πραγματικές ανάγκες.

Πηγή: thebest.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter