Παραδοχή Στουρνάρα ότι πίσω από τη μήνυση κατά του Κ. Βαξεβάνη βρίσκεται η σύζυγός του

Παραδοχή Στουρνάρα ότι πίσω από τη μήνυση κατά του Κ. Βαξεβάνη βρίσκεται η σύζυγός του

Προς απάντηση των όσων είπε ο δικηγόρος του Κώστα Βαξεβάνη, Γιάννης Μαντζουράνης, σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, έσπευσε ο Γιάννης Στουρνάρας μέσω… κύκλων του, σημειώνοντας πως «δεν έχει ζητήσει ποτέ αυτόφωρο για τον Κώστα Βαξεβάνη. Αντίθετα, ο Κώστας Βαξεβάνης έκανε μήνυση με αυτόφωρη διαδικασία για τον Γιάννη Στουρνάρα».

Η εν λόγω δήλωση αποτελεί παραδοχή ότι πίσω από τη μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη βρίσκεται η σύζυγός του, Λίνα Νικολοπούλου. Αλλά επί της ουσίας λέει ψέμματα και αυτό φαίνεται καταφανώς και από σχετικό δημοσίευμα του φιλικού προς το πρόσωπό του, Liberal.

Liberal: «Στο αυτόφωρο ο Κ. Βαξεβάνης μετά από μήνυση της συζύγου του Γ. Στουρνάρα»

Στη σχετική ανάρτηση που έγινε στις 10 Απριλίου 2017, το liberal.gr γράφει:

«Στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, όπου και συνελήφθη μετά τη μήνυση που έχει υποβάλει εναντίον του η σύζυγος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Ο Κώστας Βαξεβάνης κρατείται αυτή την ώρα στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Νωρίτερα, η Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, κατέθεσε σε βάρος του δημοσιογράφου, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, στο πλαίσιο του αυτόφωρου

Η υπόθεση αφορά κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento, που ισχυρίζεται ότι η διαφημιστική εταιρεία της κ. Νικολοπούλου αναλαμβάνει δουλειές από φαρμακευτικές εταιρείες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter