Σε μια ημέρα πνίγηκαν ένας 13χρονος και τρεις ηλικιωμένοι στις ελληνικές θάλασσες

Σε μια ημέρα πνίγηκαν ένας 13χρονος και τρεις ηλικιωμένοι στις ελληνικές θάλασσες

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν χθες τη ζωή τους σε Νάξο, Κρήτη, Λουτράκι και Θεσσαλονίκη αποδεικνύοντας τις μεγάλες διαστάσεις που έχει λάβει το πρόβλημα στις ελληνικές θάλασσες. 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, 13χρονος από τη θαλάσσια περιοχή Καλάντου Νάξου. Ο 13χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Στις πρωινές ώρες χθες, άνδρας 70 περίπου ετών αγνώστων λοιπών στοιχείων ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας, ενδεδυμένος με μαύρο μαγιό, είχε ανάστημα περίπου 1,80μ. και χρώμα μαλλιών λευκό, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ”ΑΧΕΠΑ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Βραδινές ώρες χθες, 64χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή Καταλυκής Κόκκινου Πύργου Δ.Φαιστού Κρήτης. Ο 64χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμενικό Σταθμό του Κόκκινου Πύργου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Άλλη μια απώλεια ανθρώπινης ζωής καταγράφηκε απογευματινές ώρες χθες, όταν 70χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ”ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ” Λουτρακίου. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter