Συγχαρητήρια Πολάκη για τη νέα κλίνη στην Εντατική του Γ.Ν. Κέρκυρας

Συγχαρητήρια Πολάκη για τη νέα κλίνη στην Εντατική του Γ.Ν. Κέρκυρας

Συγχαρητήρια έδωσε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας Φοίβο Κακαβίτσα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με αφορμή την λειτουργία και πέμπτου κρεβατιού στη Μονάδα Εντατικής του νοσοκομείου. 

Όπως ανακοίνωσε ο Γ.Ν. Κέρκυρας, τέθηκε σε λειτουργία και 5ο κρεβάτι στη Μονάδα Εντατικής του νοσοκομείου. Από διημέρου πλέον, ακόμα μια κλίνη της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου μας, τέθηκε σε λειτουργία. Αυτό συνέβη χάρη στη βελτίωση της στελέχωσης της μονάδας εντατικής με έναν ακόμα μόνιμο ιατρό, από προκήρυξη που έγινε στις αρχές του έτους (από την ίδια προκήρυξη αναμένεται ακόμα ένας μόνιμος ιατρός το επόμενο διάστημα), καθώς και με νοσηλευτικό προσωπικό.

Η νέα κλίνη, πέραν της αύξησης κατά 25% της δυναμικότητας της μονάδας (έως τώρα λειτουργούσαν 4 κλίνες σε σύνολο 6 οργανικών), θα διευκολύνει σημαντικά το έργο των ιατρών του νοσοκομείου, καθώς αναμένεται η μείωση των διακομιδών που απαιτούσαν συνοδεία ιατρού, σε ποσοστό μεγαλύτερο του 85% για επείγοντα περιστατικά που έχριζαν νοσηλείας σε ΜΕΘ. Αντίστοιχα, διευκολύνει το έργο του ΕΚΑΒ, που σε αντίστοιχες περιπτώσεις δέσμευε το ένα εκ των 2 ασθενοφόρων που διαθέτει στο νησί, για τη μεταφορά εκτός νομού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter