Το «χρυσό φιλοδώρημα» του Ρονάλντο στη Μεσσηνία

Το «χρυσό φιλοδώρημα» του Ρονάλντο στη Μεσσηνία

Η έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Serie A θα μπορούσε να εμπλουτίσει το ιταλικό ποδόσφαιρο με νέους πρωταθλητές; Η πιθανότητα υπάρχει. Η βεβαιότητα, ωστόσο, είναι ότι απ΄ όπου περνάει ο CR7 η οικονομία κινείται. Σχετικά, δεν έχετε παρά να ρωτήσετε απλώς το προσωπικό του θέρετρου στην Ελλάδα, όπου ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέρασε μερικές ημέρες διακοπών.

Όπως αναφέρει η βρετανική Sun, ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε φιλοδώρημα 17.800 λίρες, που ισοδυναμεί με περίπου 20.000 ευρώ, στο προσωπικό που ασχολήθηκε για να κάνει πιο ευχάριστη τη διαμονή του στο Ναυαρίνο (Μεσσηνία). Αίτημά του ήταν να κατανεμηθεί το ποσό ομοιόμορφα, μεταξύ όλων των μελών της δομής. Φαίνεται ότι αυτή η γενναιοδωρία προέκυψε από την αποτελεσματικότητα και τη φιλικότητα του διαθέσιμου προσωπικού του ξενοδοχείου που, εκτός από τη μεγάλη επιταγή, έλαβε επίσης μια σημαντική προβολή της εικόνας του.

Σε κάθε περίπτωση, το μεσσηνιακό θέρετρο Κόστα Ναβαρίνο είναι «καταδικασμένο» να μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου: εκεί ολοκληρώθηκε η συμφωνία του αιώνα, όταν ο Αντρέα Ανιέλι έφτασε εκεί για να κλείσει τη συμφωνία. Προφανώς το φιλοδώρημα μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, αλλά είναι απολύτως εντός της… εμβέλειας του παίκτη: ο Ρονάλντο κερδίζει 80.000 την ημέρα! Έτσι, δεν έπραξε παρά όπως θα έκανε (περισσότερο ή λιγότερο) ο καθένας.

Ένα τέταρτο του ημερήσιου μισθού ενός ατόμου για μια ημέρα εργασίας. Σίγουρα μια χειρονομία ευγενική, που δείχνει σεβασμό στο έργο των άλλων. Επιπλέον, ένας πρωταθλητής αναγνωρίζεται και από αυτές τις χειρονομίες. Εκείνο που για τον Ρονάλντο είναι ένα μικρό ποσό, είναι πάρα πολύ για όσους περνούν το καλοκαίρι στην εργασία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter