Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΦΗ: Ζει για την άνοδο στην Α1 βόλει

Image
ofi.volei_.jpg
 clock 14:03 | 12/04/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

«Στα Φάιναλ-Φορ δεν κερδίζουν μόνο οι τεχνικές, κερδίζει η καρδιά και η ψυχή».
Με τα λόγια αυτά, μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, αναφέρθηκε στα μπαράζ ανόδου που δίνει ο ΟΦΗ το Σαββατοκύριακο (13-14/4), με στόχο να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην Α1 βόλει.
Στα μπαράζ ανόδου, οι 4 ομάδες που έχουν ξεχωρίσει, θα διεκδικήσουν, μια θέση για τη μεγάλη κατηγορία.
Πρόκειται για τη γνώριμη από τον όμιλο του ΟΦΗ, τη Ροδίων Αθλησις (Ρόδος), τον ΑΣ. Κέρκης ( Σάμο), που αναδείχθηκε πρώτη από τον άλλο όμιλο και τον ΔΑΣ Δραπετσώνας. 
Τα παιχνίδια θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ερυθραίας «Στέλιος Καλαιτζής» στην Αθήνα.
Πρώτος αντίπαλος του ΟΦΗ, το Σάββατο (13/4) η Δραπετσώνα και εφ’ όσον κερδίσει θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (14/4) το νικητή του άλλου ημιτελικού Ροδίων Αθλησις-ΑΣ Κέρκης.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, έχει συλλέξει στοιχεία από όλους τους αντιπάλους του ΟΦΗ στα μπαράζ και σε αυτό αναφέρεται στην βοήθεια από τον κορυφαίο στατιστικολόγο του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Κουντουρίδη, ο οποίος συνεργάζεται με τον ΟΦΗ.
Όπως λέει «με τη βοήθεια του Παναγιώτη, που είναι απο τους καλύτερους στην Ευρώπη στο είδος του, έχουμε εικόνα για όλες τις ομάδες. Είναι οι 4 καλύτερες ομάδες, αυτές που έχουν περάσει στο Φάιναλ Φορ. Εχω την αίσθηση ότι ο δικός μας όμιλος, ήταν πιο ισχυρός, όμως σε τέτοια παιχνίδια, όλες οι ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τον ημιτελικό με τη Δραπετσώνα, να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να περάσουμε στον τελικό και μετά θα δούμε το επόμενο παιχνίδι» επισημαίνει ο τεχνικός του ΟΦΗ.
Όπως επισημαίνει ο Δημήτρης Ζλατιλίδης «είμαστε σε καλή κατάσταση και πλέον έχουνε ρίξει το βάρος στην ψυχολογική μας προετοιμασία για το Φάιναλ Φορ. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν κερδίζουν πάντα οι τεχνικές, αλλά και οι ψυχές. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στην ψυχή και την καρδιά και να πάρουμε την άνοδο» επισημαίνει.
Αλλαγή στους τελικούς
Μια μικρή τροποποίηση στο πρόγραμμα του Φάιναλ Φορ, από την Ομοσπονδία. Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός της Κυριακής (14/4) θα πάνε μια ώρα νωρίτερα από την αρχική που είχε ανακοινωθεί. Ο μικρός τελικός θα αρχίσει στις 4μμ και ο μεγάλος τελικός στις 6μμ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 13/4
5μμ ΟΦΗ-ΔΑΣ Δραπετσώνας
7μμ Ροδίων Αθλησις- ΑΣ Κέρκης (Σάμου)
Κυριακή 15/4
4μμ Μικρός τελικός (οι ηττημένοι των ημιτελικών)
6μμ Μεγάλος τελικός (οι νικητές των ημιτελικών)
 
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis