Skip to main content
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Κέντρο Υγείας Μοιρών

Image
λαικη συσπειρωση.jpg
 clock 19:21 | 10/04/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Φαιστού, Ζαχαριουδάκη Γιάννη, περιόδευσε την Παρασκευή 5 Απριλίου σε εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας Μοιρών

Στην περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Μοιρών το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μίλησε με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς και είχε συνάντηση με τη Διευθύντρια κ. Κατερίνα Τσικαλά. Επισημάνθηκαν σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις κυρίως σε προσωπικό και ειδικότητες, όσο και σε υποδομές και αναλώσιμα. 

Ο Γιάννης Ζαχαριουδάκης επισήμανε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» θέτει ως προτεραιότητά της τη διεκδίκηση δημόσιας και δωρεάν Υγείας και γι' αυτό θα συμβάλλει στην οργάνωση αγώνων για να αναδειχθούν τα σοβαρά προβλήματα στην Πρωτοβάθμια Υγεία της περιοχής. Οργάνωση αγώνων για αποκλειστικά κρατικό σύστημα Υγείας – Πρόνοιας χωρίς καμία επιχειρηματική δράση, με υπηρεσίες που θα αποτελούν στην πράξη κατοχυρωμένο κοινωνικό αγαθό και όχι όπως σήμερα ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα. Αναφέρθηκε στην ανάγκη για ύπαρξη Κέντρου Υγείας με πλήρη στελέχωση με μόνιμο προσωπικό πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με υγειονομικούς όλων των κλάδων και σύγχρονο εξοπλισμό, σε 24ωρη λειτουργία που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες για υψηλού επιπέδου, σύγχρονες υπηρεσίες. 

Αναφέρθηκε, ακόμη, στις παρεμβάσεις που έχει κάνει κατά καιρούς το ΚΚΕ στη βουλή με ερωτήσεις και επίκαιρες ερωτήσεις για τα ζητήματα της Υγείας στον Δήμο Φαιστού. Κάλεσε τους εργαζόμενους, με βάση την πείρα τους από την πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης και τις εξαγγελίες των αστικών κομμάτων, αλλά και από τη στήριξη αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής από τον Δήμο Φαιστού και τους νυν υποψήφιους Δημάρχους, να σταθούν μαχητικά μπροστά στις επερχόμενες εκλογικές μάχες, ενισχύοντας το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για να δυναμώσει η ίδια η φωνή των εργαζομένων. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis