Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Αυτός ο δρόμος πρέπει να παραδοθεί σε 41 ημέρες! (φωτογραφίες)

Image
ηράκλειο μεσαρά
 clock 09:26 | 18/02/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

"Ήταν στραβό το κλήμα...". Η γνωστή παροιμία ταιριάζει γάντι στην εξέλιξη του έργου στον πολύπαθο δρόμο Ηράκλειο - Μεσαρά όπου τα προβλήματα περισσεύουν και καθυστερούν χρόνια ολόκληρα την παράδοσή του.
 

Καθυστερήσεις, εμπόδια, καθιζήσεις, καιρικές συνθήκες, αστοχίες στην ίδια τη χάραξη του δρόμου, γεωλογικά προβλήματα συνθέτουν ένα απίστευτο σκηνικό που μόνο ζαλάδα φέρνει, αγανάκτηση και προβληματισμό στους Ηρακλειώτες που περιμένουν έναν δρόμο ασφαλή και αντί αυτού γίνονται θεατές ενός σίριαλ που δεν λέει να τελειώσει!
 

 

Οι φωτογραφίες του Αντώνη Ζαχαριουδάκη που δημοσιεύει το ekriti, είναι χθεσινές και αποτυπώνουν το σκηνικό... καταστροφής που παρουσιάζει ο δρόμος στο τμήμα προς Αγία Βαρβάρα. Οι βροχές ήρθαν και αποτέλειωσαν τις όποιες ελπίδες για έγκαιρη παράδοση του έργου στις 31 Μαρτίου, προκειμένου αυτό να μην απενταχθεί.
 

 

Τι απαντά ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης

Σε δηλώσεις του στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανώλη Αργυράκη ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΚ Φώτης Καζάσης τόνισε ότι το έργο δεν θα παραδοθεί στο τέλος Μαρτίου, ωστόσο απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστραφούν στην Ευρωπαϊκή  Ένωση τα 71 εκατομμύρια ευρώ που κόστισε. "Ο δρόμος θα δοθεί σε χρήση στα περισσότερα σημεία του" είπε, προσθέτοντας ότι στα τρία γνωστά σημεία όπου έγιναν κατολισθήσεις, ο εργολάβος έκανε εργασίες πριν τις βροχοπτώσεις.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis