Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: «Άνοιγμα» στην πολωνική αγορά από τους παράγοντες του Λασιθίου

Image
βαι
 clock 15:49 | 15/10/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώνει το Πολωνικό Tour Operator Nowa Itaka από τις 21 έως τις 24 Οκτωβρίου, στο Ηράκλειο, η Περιφερειακή Ενότητα θα δοθούν παραδοσιακά τοπικά προϊόντα μαζί με το ανανεωμένο έντυπο υλικό της Περιφέρειας Κρήτης στους τουριστικούς πράκτορες της Πολωνίας. 

«Η Κρήτη και ιδιαίτερα το Λασίθι είναι για το Πολωνικό πρακτορείο ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς με απευθείας πτήσεις στο αεροδρόμιο της Σητείας.

Η προώθηση της περιοχής στην αγορά της Πολωνίας είναι συνεχής  και περιλαμβάνει στοχευμένες δράσεις, όπως η συμμετοχή σε εκθέσεις και workshop, οι επαφές με τουριστικούς πράκτορες, η διοργάνωση δημοσιογραφικών ταξιδιών, επαφές με opinion leaders κ.α. Από τους μη Σκανδιναβούς, οι Πολωνοί και οι  Βρετανοί παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες αυξήσεις, τα τελευταία χρόνια, χαρακτηρίζοντας την Πολωνική ως ανερχόμενη και ιδιαίτερα ελπιδοφόρα αγορά για την Κρήτη και το Λασίθι ειδικότερα», σχολίασε η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη. 

Η  Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου με ανακοίνωση της ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Γιώργο Σαββιδάκη από την εταιρεία Si Mel και τον Νίκο Αφορδακό από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κριτσάς για την ευγενική τους χορηγία.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis