Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Αναβιώνει η οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο - Στο σκαμνί ο γιος

Image
αστυνομια βραδυ
 clock 09:00 | 17/03/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Για τις 19 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η εκδίκαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας του 61χρονου συνταξιούχου από τη Φορτέτσα, ο οποίος βρήκε ασφυκτικό θάνατο από τα χέρια του γιου του μετά από  καυγά, τη νύχτα των Χριστουγέννων το 2017.

Σύμφωνα με την Αστυνομία όλα έγιναν όταν γιος και πατέρας έμειναν μόνοι τους στο σπίτι του θύματος, γύρω στη μία τα ξημερώματα. Και οι δύο, λένε αστυνομικές πηγές, είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ σε καφενείο όπου ήταν νωρίτερα λόγω της ημέρας.

Άρχισαν να λογομαχούν με συνέπεια ο καυγάς να καταλήξει σε τραγωδία. Ο 34χρονος γιος, έπιασε το κεφάλι του πατέρα του και με τα ίδια του τα χέρια, έφραξε το στόμα και τη μύτη του ώσπου επήλθε το μοιραίο. 

Αστυνομικοί περιγράφουν πως το πτώμα του άτυχου 61χρονου βρέθηκε από την ίδια του την αδελφή λίγη ώρα αργότερα. Μέσα στον πανικό της ενημέρωσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ ωστόσο οι διασώστες δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι καθώς ο 61χρονος συνταξιούχος πατέρας ήταν ήδη νεκρός. 

Ο 34χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μέσα στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία.
Προσήχθη στην Ασφάλεια σε άθλια κατάσταση λόγω μέθης και λίγο αργότερα ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. 

Από την πλευρά της η υπεράσπιση του κατηγορουμένου έκανε εξ αρχής λόγο για "ατύχημα μεταξύ των ανδρών" και πως η υπόθεση δεν είναι ακριβώς όπως έχει παρουσιαστεί. 

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 34χρονου, υπογράμμισε ότι ο γιος δεν είχε δόλο καθώς το ότι ήταν μαζί του τη μέρα εκείνη ήταν δίκη του επιλογή.

Το θύμα, είχε άλλο ένα παιδί, μία κόρη, η οποία διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό μαζί με τη μητέρα της.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Τι λέει η κόρη του θύματος για το φονικό

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis