Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Σε Αρκαλοχώρι και Μάλια οι εκδηλώσεις της πρωτοβουλίας του Λευτέρη Αυγενάκη

Image
αυγενακης.jpg
 clock 17:34 | 09/04/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Δημόσια Ασφάλεια, οι προοπτικές του Τουρισμού στην Κρήτη και οι προτάσεις της Νέας Δημοκρατία για τους τομείς αυτούς, θα αποτελέσουν τους άξονες γύρω από τους οποίους θα κινηθούν οι επόμενες δύο εκδηλώσεις της πρωτοβουλίας «Η Αλλαγή που Αξίζουμε» του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, στο νομό Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η εκδήλωση για τη Δημόσια Ασφάλεια με θέμα: «Ασφάλεια: Προϋπόθεση ελευθερίας και δημιουργίας!» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 και ώρα 6:00μ.μ., στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μινώα Πεδιάδας (Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου), στο Αρκαλοχώρι.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ για το θέμα θα τοποθετηθεί και ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου ΝΔ κ. Γρηγόρης Ροκαδάκης.

Αργότερα, το βράδυ της Πέμπτης, θα ακολουθήσει η εκδήλωση της πρωτοβουλίας για τον Τουρισμό με τίτλο «Κρήτη: χτίζοντας ένα παγκόσμιο τουριστικό Βrand» η οποία θα λάβει χώρα στα Μάλια, στις 8:15 μ.μ. και θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Καταστήματος Μαλίων.

Αναφορικά με τις προοπτικές του τουρισμού στην Κρήτη και την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου brand θα το τοποθετηθούν ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Τομεάρχης Τουρισμού ΝΔ – Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, και η Α’ Αντιπρόεδρος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Πρόεδρος Συλλόγου Ξενοδόχων Ζακύνθου κα Χριστίνα Τετράδη.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis