Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Σε Γούρνες και Επισκοπή οι εκδηλώσεις της πρωτοβουλίας «Η Αλλαγή που αξίζουμε"

Image
αυγενακης.jpg
 clock 19:39 | 14/03/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Με θέμα την αξιοποίηση του επιστημονικού κεφαλαίου της χώρας, καθώς και την καινοτομία στον πρωτογενή τομέα, συνεχίζονται οι θεματικές εκδηλώσεις της πρωτοβουλίας  «Η Αλλαγή που Αξίζουμε» του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου  Λευτέρη Αυγενάκη, σε ολόκληρο τον νομό Ηρακλείου. 

Το Σάββατο 16 Μαρτίου θα διεξαχθεί η εκδήλωση με θέμα: «Ενεργοποιώντας το Επιστημονικό Κεφάλαιο της Πατρίδας μας» στις Γούρνες Ηρακλείου, ώρα 6:00μ.μ., στο Εκθεσιακό Κέντρο, Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου.

Για το θέμα θα τοποθετηθούν οι: Λευτέρης Ζερβός, Οικονομολόγος, μέλος ΠΕ ΝΔ, Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Νικόλαος Γιακουμάκης, Οικονομολόγος, Αν. Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων ΝΔ, Μαρία Σπυριδάκη, Δικηγόρος, Αν. Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων ΝΔ, Νικόλαος Γαλανάκης, Ειδικ/νος Ακτινοδιαγνωστικής ΠΑΓΝΗ, Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, Αλέξανδρος Καμπουράκης, Αρχιτέκτων Μηχανικός – Πολεοδόμος, μέλος ΔΚΜ.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνει η Νεκταρία Μανίκα Γιαννουλάκη, Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου. 

Την Κυριακή 17 Μαρτίου οι δράσεις της πρωτοβουλίας «Η Αλλαγή που Αξίζουμε» συνεχίζονται στην Επισκοπή Ηρακλείου, με θέμα «Καινοτομία & Πρωτογενής Τομέας: Αγροτουρισμός, Αγροδιατροφή, Κτηνοτροφία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6:00μ.μ., στη Νέα Αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Επισκοπής.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει ο Μανώλης Χαιρέτης, Αν. Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ και ο Μηνάς Παπαδάκης, Αν. Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis