Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Στήνουν τις ψησταριές στους δρόμους του Αρκαλοχωρίου

Image
Τσικνοπέμπτη
 clock 18:54 | 26/02/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε αποκριάτικους ρυθμούς κινείται εδώ και μέρες ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας με όλες τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις που έχουν προετοιμαστεί από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.), τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των τριών δημοτικών ενοτήτων αλλά και από φορείς της περιοχής. 
Τηρώντας παράλληλα και την παράδοση των τελευταίων ετών, έτσι και φέτος με τη συνδιοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου και των επαγγελματιών, όλα είναι έτοιμα για τα «Τσικνίσματα» στο Αρκαλοχώρι. Οι ψησταριές θα στηθούν στους δρόμους ενώ κέφι, διάθεση και κρασί θα περιμένουν δημότες και επισκέπτες την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στο Αρκαλοχώρι στις 18:00. Μικροί και μεγάλοι θα ξεφαντώσουν με μουσική, χορό και θεατρικά δρώμενα, ενώ η Τσικνοπέμπτη θα σηματοδοτήσει την μεγάλη έναρξη των Αποκριάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας. 
Όλοι όσοι βρεθούν την Τσικνοπέμπτη στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να αποδράσουν για λίγο από την καθημερινότητα και τα προβλήματα. Εφοδιαστείτε με αποκριάτικη διάθεση, χαμόγελο και πολύ τρέλα. Φορέστε τα αποκριάτικά σας και ελάτε να τσικνίσουμε παρέα!
Τσικνίσματα θα πραγματοποιηθούν επίσης: στη Βόνη στις 18:30 και στον Θραψανό στις 19:00. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis