Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

"Τρέχουν" να κλείσουν τις λακκούβες στον Δήμο Ηρακλείου

Image
λακκούβες ηράκλειο
 clock 16:44 | 14/03/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Λακκούβες που μεγαλώνουν επικίνδυνα οι οποίες μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις είναι κίνδυνος-θάνατος για τους οδηγούς  βρίσκονται σε κεντρικές και περιφερειακές οδικές αρτηρίες του Ηρακλείου.

Καθημερινές είναι οι διαμαρτυρίες ακροατών του ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ οι οποίοι εκφράζουν την ανησυχία και την δυσαρέσκειά τους αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί σε γειτονιές του Ηρακλείου, καθώς, όπως αναφέρουν, ενώ οι ίδιοι ενημερώνουν τους αρμόδιους, η κατάσταση παραμένει ίδια.

Τα τηλέφωνα πέφτουν βροχή στην υπηρεσία τεχνικών έργων του Δήμου με τα τεχνικά κλιμάκια να τρέχουν να αποκαταστήσουν τμήματα του οδοστρώματος!

Σημεία όπως η Οδός Πεσόντων στη Νεα Αλικαρνασός, την Πλατεία Σινάνη, στην οδό Ιερολοχιτών στην οδό Στρυμώνος  στη Θέρισσο άλλα και και στον περιοχή του Γιόφυρο αποτελούν καθημερινό βραχνά για τους οδηγούς και τους πεζούς!

Σε δηλώσεις του στο ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ  ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης δήλωσε ότι μέχρι μέχρι σήμερα από τα αιτήματα δημοτών προς την υπηρεσία έχουν αποκατασταθεί 500 λακκούβες ενώ ταυτόχρονα εκκρεμούν 150 και άλλα 150 από αιτήματα προς την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηρακλείου.

Η εργολαβία για την αποκατάσταση της οδοποιίας συνεχίζεται σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασάκη ενώ ο χρόνος αποκατάστασης του οδοστρώματος σχετίζεται όπως είπε και με τις καιρικές συνθήκες στην Κρήτη. Η δημοτική αστυνομία αναλαμβάνει να τοποθετήσει προειδοποιητική σήμανση για την αποφυγή ατυχημάτων.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis