Ετοιμάζει μεταγραφική «βόμβα» ο Απόλλωνας

ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΟ (Α’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ) – ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΓ. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2018 22:32

Οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές έχουν την τιμητική τους στη φετινή ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας (σ’ αυτό συνέβαλε και η παρουσία του Βραζιλιάνου τεχνικού Μαρσέλο Τροΐζι στον πάγκο των «κυανολεύκων») και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι άνθρωποι της ΠΑΕ καταβάλλουν προσπάθειες για την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή από τη χώρα του καφέ, που αν μη τι άλλο θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη μεταγραφική επιτυχία των «κυανολεύκων».

Πρόκειται για επιθετικό που αγωνίζεται στην Γκρέμιο, ομάδα Α’ Εθνικής της Βραζιλίας, 22 χρονών, ο οποίος εάν αποκτηθεί θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα της Φιλιππούπολης. Οι άνθρωποι της «κυανόλευκης» ΠΑΕ κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος παίκτης βρίσκεται επίσης στο «στόχαστρο» ομάδας της Super League. Χθες πάντως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μαντζανάς βρέθηκε στην Αθήνα όπου είχε μία σειρά επαφών για το συγκεκραμένο θέμα. Τα επόμενα 24ωρα θα είναι καθοριστικά για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Η ουσία είναι ότι ο Απόλλωνας καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να εντάξει τον συγκεκριμένο παίκτη στο έμψυχο δυναμικό του, ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΑΣΙΟ
Από κει και πέρα, ενδιαφέρον από την πλευρά του Απόλλωνα Λάρισας έχει εκδηλωθεί και για τον Άγγελο Καρατάσιο. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, είχε μεταγραφεί στον Ολυμπιακό, από τον οποίο ωστόσο έμεινε ελεύθερος και στη συνέχεια «φλέρταρε» με τον Αιγινιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν γίνει και αναμένονται εξελίξεις.
Σε ό,τι αφορά στον Μπραϊμά Κάντε η περίπτωσή του έληξε οριστικά για την ομάδα του Απόλλωνα, καθώς ο Πορτογάλος μέσος αποφάσισε να παραμείνει στην Καλλιθέα. Εν τω μεταξύ ο Βασίλης Αργυρίου (προπονητής με δίπλωμα UEFA Pro) είναι το νέο μέλος του τεχνικού τιμ του Απόλλωνα Λάρισας. Ο Βασίλης Αργυρίου είχε θητεύσει για κάποιους μήνες και στην ΑΕΛ την περσινή σεζόν.

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες στο γήπεδο Ελευθερών, ο Απόλλωνας Λάρισας (αποτελούμενος κυρίως από παίκτες της Κ-19 αλλά και ορισμένους επαγγελματίες που αγωνίστηκαν για 45 λεπτά) επικράτησε του Α.Ο. Ελευθεραί (ομάδα Α1 ΕΠΣΛ) με σκορ 5-0.
Τα τέρματα για τον Απόλλωνα που προηγήθηκε 4-0 στο ημίχρονο, πέτυχαν οι Γαρυφαλλόπουλος, Τσιάτας, Ρενάτο, Κοντοθανάσης και Μπέικος.
Εν τω μεταξύ σήμερα Τετάρτη αλλά και την προσεχή Παρασκευή στις 6 μ.μ. στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Sport Center στην Τερψιθέα θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά για την πλήρη κατάρτιση της Κ-19 του Απόλλωνα. Οι προπονήσεις γίνονται υπό την τεχνική επίβλεψη του Γιώργου Καμάκα και αφορούν σε ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 1999 και 2000.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass