Στον αστυνομικό διευθυντή ο κ. Στέλιος Ροντούλης

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2018 16:30

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Αναστατωμένη η τοπική κοινωνία του Τυρνάβου από το προχθεσινό συμβάν στον δρόμο Τυρνάβου – Αμπελώνα με τους δύο κουκουλοφόρους που οπλοφορούσαν, και με ρίψη γυαλιών και λαδιών στο οδόστρωμα, αλλά και την απειλή προς τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Κουτσοδήμο.

Με αφορμή το περιστατικό, ο επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών», κ. Στέλιος Ροντούλης, και ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Ανδρέας Ξηρομερίσιος, επισκέφθηκαν τον αστυνομικό διευθυντή Λάρισας, κ. Βασίλειο Καραπιπέρη, για να συζητήσουν το θέμα που ανέκυψε.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Ροντούλης δήλωσε: «Τονίσαμε στον αστυνομικό διευθυντή κ. Καραπιπέρη την αναστάτωση που προκάλεσε το συμβάν στην τοπική κοινωνία. Ήταν ένα ιδιαιτέρως σοβαρό περιστατικό που εγκυμονούσε ορατούς κινδύνους για τη ζωή εντελώς ανυποψίαστων συμπολιτών μας. Ζητήσαμε, λοιπόν, από τον κ. Καραπιπέρη να γίνει εξαντλητική έρευνα του γεγονότος και να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση, με το σκεπτικό ότι οι δράστες μπορεί να επαναλάβουν το δολοφονικό τους εγχείρημα. Για να ησυχάσει ο Τύρναβος πρέπει να δοθούν απαντήσεις ως προς την ταυτότητα και τους σκοπούς των δραστών. Σε διαφορετική περίπτωση, πολύ φοβούμαι ότι το αίσθημα ασφαλείας των Τυρναβιτών θα πληγεί ανεπανόρθωτα».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Ξηρομερίσιος, λέγοντας: «Πιστεύουμε πως στην υπόθεση πρέπει να εμπλακεί και η Εισαγγελική Αρχή της Λάρισας. Είναι από τα πλέον βαριά περιστατικά εγκληματικής δράσης που έχουν σημειωθεί στην περιοχή του Τυρνάβου και αυτό μας ανησυχεί ιδιαίτερα. Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι κατά τα τελευταία χρόνια πυκνώνουν στην περιοχή μας τα κρούσματα εγκληματικών ενεργειών, εύκολα γίνεται αντιληπτή η ανασφάλεια που διακατέχει την τοπική κοινωνία».
Σύμφωνα με τον κ. Ροντούλη, από την πλευρά του ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας είπε πως το συμβάν θα εξεταστεί εξονυχιστικά και η διαλεύκανσή του θα λάβει υψηλή προτεραιότητα, καθώς ήδη έχει σχηματισθεί η σχετική δικογραφία.Τόνισε μάλιστα το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει η Αστυνομική Διεύθυνση για την περιοχή του Τυρνάβου και δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσουν γρήγορα οι σχετικές με το περιστατικό έρευνες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass