Βασίλης Μαυρίδης: «Η Ορεστιάδα στην πρώτη γραμμή»

Eτοιμος για τη μεγάλη εκλογική μάχη της Κυριακής δηλώνει ο δήμαρχος Ορεστιάδας και εκ νέου υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο ως επικεφαλής του συνδυασμού ‘Ορεστιάδα στην πρώτη γραμμή’, Βασίλης Μαυρίδης.

‘’Το 2014 με τιμήσατε με την ψήφο σας. Υποσχέθηκα ειλικρίνεια, τιμιότητα και ότι θα εργαστώ αδιάκοπα με τους συνεργάτες μου.

Σήμερα στέκομαι περήφανα δίπλα σας γιατί τήρησα την υπόσχεση μου και σας ζητώ να συνεχίσετε να με περιβάλλεται με την εμπιστοσύνη σας. Μαζί πετύχαμε πολλά μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για να διατηρήσουμε την Ορεστιάδα …στην Πρώτη Γραμμή’’, επισημαίνει ο κ. Μαυρίδης απευθυνόμενος στους δημότες της Ορεστιάδας.

Πλαισιωμένος από μια ομάδα έμπειρων και άξιων συνεργατών, ο κ. Μαυρίδης εμφανίζεται αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε το 2014 για τη διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του δήμου και την ενίσχυση του αναπτυξιακού χαρακτήρα της Ορεστιάδας.

Εγγύηση για την επόμενη ημέρα της Ορεστιάδας αποτελούν, σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Μαυρίδη, τα έργα συνολικής αξίας άνω των 50 εκατ. ευρώ που υλοποίησε η δημοτική αρχή τα τελευταία χρόνια με πιο πρόσφατο αυτό της αναβάθμισης του εξοπλισμού κτιριακού συγκροτήματος του δήμου με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω ενιαίας διαχείρισης με προϋπολογισμό 5,65 εκατ. ευρώ.

Πλούσιο είναι όμως και το κοινωνικό έργο της δημοτικής αρχής υπό την καθοδήγηση του κ. Μαυρίδη. Μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της εξασφάλισε την καθημερινή σίτιση 400 ατόμων που μαστίζονται από την κρίση που έπληξε τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ