Αναβιώνει το φονικό του Μοσχάτου – Ο παραολυμπιονίκης σκότωσε τον 47χρονο για τα μάτια μιας γυναίκας – ΒΙΝΤΕΟ

Ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας βρέθηκε σήμερα ο 40χρονος Παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης που τον Μάρτιο του 2017 δολοφόνησε στο Μοσχάτο έναν 47χρονο. Ο κατηγορούμενος μέσω του συνηγόρου του Πέτρου Μαντούβαλου ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δίκη αναβλήθηκε για τις 17 Απριλίου λόγω κωλύματος στο πρόσωπο ενός δικηγόρου. Τέλος στο δικαστήριο βρέθηκε και η εν διαστάσει σύζυγος του θύματος, η οποία δεν προέβη σε καμία δήλωση, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα δούλευε ως υπάλληλος στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρούσε ο δράστης στην διασταύρωση της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο. Η αιτία της δολοφονίας ήταν οι προσωπικές διαφορές που είχαν θύτης και θύμα και όπως έχει γίνει γνωστό πίσω από το έγκλημα κρύβεται ερωτική αντιζηλία.

Ο παραολυμπιονίκης πυροβόλησε τον 47χρονο με ένα πιστόλι Zastava, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο το όπλο δεν ήταν δικό του αλλά του θύματος.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του είχε πει ότι ήταν σε άμυνα. Μάλιστα είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, μέσα στους οποίους ήταν και η χρήση του ηλεκτρονικού βραχιολιού.

Δείτε το βίντεο του ANT1

Πηγή βίντεο: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ