Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έξοδοι με παγίδες για Θιναλιακό και Πετριτή

Τοπικά πρωταθλήματα
12 Οκτωβρίου 2018 / 18:11
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 3η αγωνιστική των τοπικών πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί Σάββατο και Κυριακή και στις τρεις κατηγορίες με εξόδους παγίδες

για δυο από τις ομάδες που στοχεύουν στον τίτλο, τον Θιναλιακό που παίζει στη Στρογγυλή με τον ενισχυμένο Ατρόμητο και τον Αστέρα Πετριτή που πάει στις Νυμφές, ενώ ο ΟΦΑΜ έχει πιο εύκολο έργο. Αμφίρροπα παιχνίδια θα είναι τα υπόλοιπα, αφού οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες είναι μικρές και  όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά, πάντα με ελάχιστο προβάδισμα υπέρ των γηπεδούχων.
Στην Α κατηγορία τα ματς Μ. Αλεξάνδρου – Ολύμπου, Ομόνοιας – Δία Κασσιόπης και ΑΕ Καναλίων – Ηρακλή Αγ. Δέκα έχουν έντονο ενδιαφέρον χωρίς να υπάρχουν φαβορί για τη νίκη. Και τα τρία παιχνίδια θα γίνουν στο γήπεδο της ΕΠΣΚ. Παρότι είναι μόλις η 3η αγωνιστική, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο σε όλα τα παιχνίδια, αφού ο τρόπος που φέτος οι ομάδες θα κερδίσουν την άνοδο ή θα υποβιβαστούν διαφέρει από πέρσι και η αγωνία θα είναι ως το τέλος μεγάλη.
Να σημειώσουμε ότι ο Σπύρος Ντάικος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας, θεωρώντας ότι η αδιαφορία και η μη παρουσία των παικτών στις προπονήσεις δε βοηθάει ώστε η ομάδα να μπορεί να είναι όσο θα ήθελε ανταγωνιστική. Όπως μας δήλωσε, με 6 - 7 παίκτες στην προπόνηση δεν μπορείς να δουλέψεις.
Τέλος στη Β΄ κατηγορία οι περισσότερες ομάδες είναι ακόμη ανέτοιμες, δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, κάποιες που ενισχύθηκαν μεταγραφικά (Φαίακας Μαραθιά, ΓΕ Παλαιοκαστριτών) ίσως έχουν ένα μικρό προβάδισμα για άνοδο αλλά υπάρχει πολύ δρόμος ακόμη. Αναλυτικά το πρόγραμμα:     
 
Α1'  ΕΠΣΚ
 
Πρόγραμμα
Κάβος - Αστέρας Λιαπάδων
Βολίδα - Αυγερινός Βαλανειού
Ολυμπιάδα - Αναγέννηση Περιβολίου                                 
Ατρόμητος Στρογγυλής - Θιναλιακός
ΟΦΑΜ - Κοντόκαλι
Παξοί - Οδυσσέας Αυλιωτών
Αχιλλέας Νυμφών - Αστέρας Πετριτή
 
Α  ΕΠΣΚ
 
Πρόγραμμα
Κεραυνός Αγ. Νικολάου - Νέος 2017
Μπενίτσες - Ατρόμητος Άφρας
Ομόνοια - Δίας Κασσιόπης
Εθνικός Περουλάδων - Αστέρας Μωραΐτικων
Κένταυρος Αρίλλας - ΑΕ Φαιάκων
Μ. Αλέξανδρος - Όλυμπος
ΑΕ Καναλίων - Ηρακλής Αγ. Δέκα
 
Β'  ΕΠΣΚ
 
Πρόγραμμα
Αστέρας Σπαρτύλας - Θύελλας
ΓΕΘ - Κεραυνός Ποταμού
ΠΑΟΚ - ΑΟΚ Φαίαξ
Κασσιόπη - ΓΕΠ
Κεραυνός Δραγωτινών - Βασιλάτικα
Αετός Αγ. Αθανασίου - Ποσειδών Βιταλάδων
Ρεπό: Ηρακλής Σφακερών

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια